Altijd al een fotomodel willen zijn? Dat kan!

Photobucket

GOSH is net zoals vorig jaar op zoek naar een nieuwe miss GOSH die haar gezicht zal verlenen aan de winterlook van dit najaar. Lijkt je dit iets geweldigs? Wel, haast je dan snel naar www.kruidvat.be/gosh en schrijf je in om het nieuwe gezicht van GOSH te worden! Je kan nog deelnemen tot zondag 3 juli, dus snel zijn is de boodschap.

Daarnaast heb ik ook nog een leuke mededeling, want als ik er als GOSH ambassadeur voor kan zorgen dat mijn lezers zich inschrijven, dan mag ik twee verrassingspakketen van GOSH verloten onder al mijn bezoekers! En ik krijg zelf ook een pakket toegestuurd om te reviewen, waardoor je meer reviews kan verwachten en swatches, wat altijd handig is! Dus, rep je naar www.kruidvat.be/gosh!

Daarnaast geldt in België overigens de geweldige 1 + 1 gratis actie deze week voor GOSH.

En, ben je al ingeschreven?

Related posts:

Comments

  1. Martine says:

    Lijkt me heel gaaf maar niets voor mij!

    x Martine

  2. Elien says:

    ik doe niet mee maar ik heb wel gebruik gemaakt van de 1+1 actie (:

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!