China Glaze & Orly: swatches.

Photobucket

toonde ik jullie welke nieuwe nagellak mijn stash mocht vervoegen, namelijk drie lakjes van China Glaze en eentje van Orly. Omdat ik best altijd wel benieuwd ben hoe de kleur van een nagellak er nu eigenlijk in real life uitziet, swatch ik ze meestal onmiddellijk op één van mijn nagelwieltjes – geweldige uitvinding overigens, die wieltjes!

Het artikel van deze ochtend was niet echt lang en daarom besloot ik gewoon even twee artikels in te plannen voor vandaag! Als surplus kunnen jullie nog genieten van een swatch van de vier nagellakjes! Ik was zelf het meest benieuwd naar het lakje van Orly – die blauw/donkerpaarse glitters intregeren me – dus besloot ik dit lakje als eerste op mijn nagels te smeren. Een swatch hiervan volgt ongetwijfeld nog!

- Ik wil kort nog even een persoonlijke boodschap doen: de komende dagen ga ik op observatie in de kleuterklas voor mijn stage die er binnen twee weken aankomt. But no worries, ik heb reeds tot vrijdag elke dag één artikel vooruit geschreven! Enkel kan het zijn dat ik enkele comments moet approven alvorens ze online komen, dus wees geduldig, je ziet ze vanzelf wel verschijnen. -

Welk lakje vinden jullie het mooist?

Related posts:

Comments

 1. Miss MATC says:

  Ik vind de china glaze – hot lava love, het mooiste. Hey ik heb binnenkort ook observatiestage want heb binnen 2 weken ook stage. Ik studeer kleuterleidster.

 2. Wendy says:

  Ik vind Riveter Rouge van China Glaze er het leukst uitzien!

 3. Helena says:

  Ik vind die van Rouge van China Glaze het mooist, ik houd wel van wat glitter :p

 4. Loes says:

  de 2e is pretty!

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!