Chipstatus Orly ‘gorgeous’.

Photobucket

Dit kon ik jullie A-B-S-O-L-U-U-T niet onthouden, een chipstatus van mijn nieuwste nagellak van Orly, in de kleur “gorgeous”. Na dit lakje vorige week zondag opgebracht te hebben, draag ik het vandaag, een week later, nog steeds. Ik hoor je al denken… Van die nagellak zal na een week ook niet veel meer overblijven, maar daar heb je het helemaal bij het verkeerde eind! Na een week heb ik hooguit wat chip wear en een kleine chip op mijn wijsvinger. Can you believe that? En geloof me, ik heb geen hele week met mijn handen in twee bokalen rondgelopen, integendeel. Na drie dagen meegedraaid te hebben in een kleuterklas – waar je constant lego meehelpt opbouwen en afbreken – verwacht je dat je nagellak er wel snel zal afgaan. Maar kijk… Niets is minder waar. Ik heb op dit moment slechts één nagellak van Orly, dus ik weet niet of het aan dit lakje ligt of is Orly echt een geweldig merk met een nog meer geweldige houdbaarheid? Dit vraagt in ieder geval naar meer research – lees: meer Orly kopen.

Heb jij reeds ervaring met Orly? Zo ja, ben je ook zo tevreden of is dit eerder meer toeval?

Related posts:

Comments

 1. Wendy says:

  Eén woord: woow!

 2. Dat ziet er idd heel goed uit :D

 3. Miss MATC says:

  wow als die al van vorige week zondag erop zit, wat een kwaliteit!

 4. Tatjana says:

  Wauwwww!!
  Wat een super kleur !!!

 5. Anne says:

  Supermooi, en nog dik oké qua chippen na een week dragen!

 6. Helena says:

  Zo zou alle nagellak moeten zijn..
  Droomt nog even lekker verder na haar horror catrice verhaal van afgelopen weekend.. het was al gaan chippen binnen 1 dag…

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!