Color your lips with Revlon ColorBurst


Photobucket

Revlon komt vanaf augustus 2011 met een nieuwe collectie lipglosses op de markt, de Colorburst lipglosses. Deze lipglosses zijn samen met Global Artistic Director Gucci Westman ontworpen voor vrouwen die houden van sexy, kleurrijke en glanzende lippen. Ik – als lipproductenfan – was alvast benieuwd naar meer!

Wat zegt Revlon zelf over de Colorburst lipgloss?

Colorburst Lipgloss zorgt voor een egale en gewichtloze kleur op de lippen met prachtig glanseffect in slechts één beweging. Dankzij de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht terwijl moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren. Microsferische pigmenten en toegevoegde microparels bieden een luxe, levendige kleur en verleidelijke glans.

De lipgloss zou smaken en geuren naar vanille, wat ik zelf altijd wel een fijne toevoeging vind. Ik ben alvast benieuwd naar deze nieuwe lipglosses, want ze lijken me helemaal geweldig voor de zomer; kleur en glans in één tube, lekker makkelijk en snel om aan te brengen.

De Colorburst lipgloss is in zeven kleuren beschikbaar:

Photobucket

Chrystal Lilac, Strawberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust

Deze lipglosses zullen vanaf midden augustus verkrijgbaar zijn aan een verkoopprijs van 10,95 EUR bij Galeria Inno, Planet Parfum en erkende parfumerieën. Houd in ieder geval Modestyle in de gaten voor enkele swatches x review van de Colorburst lipgloss! Wij bij Modestyle zijn overigens het meest enthousiast over Papaya, Gold Dust en Strawberry!

Welke kleur is jouw favoriet?

Related posts:

Trackbacks

  1. [...] liet jullie eerder al kennis maken met de nieuwste lipglosscollectie die Revlon uitbrengt: de Revlon ColorBurst collectie! Ik gaf in [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!