Contact

Vraag?

Heb je een vraag, suggestie, tip, idee of een klacht? Ik ontvang graag jouw mailtje! Je kan me contacteren via lien.modestyle [a] gmail.com. Ik tracht altijd om mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden! Gelieve het e-mailadres niet te gebruiken voor spam of haatmail. Opbouwende kritiek daarentegen is meer dan welkom.

Ook wanneer je een beauty- of fashion gerelateerde vraag / vragen hebt, zijn deze zeker welkom. Ik probeer steeds zo volledig en correct mogelijk te antwoorden. Je kan me wederom contacteren via lien.modestyle [a] gmail.com.

Pers/bedrijven?

Heb je een gloednieuw merk of product dat volgens jou in de kijker mag gezet worden? Wens je dat ik een artikel schrijf over je webshop, product of merk? Ik ontvang er graag persberichten over. Je kan contact opnemen via lien.modestyle [a] gmail.com. Ook voor andere pers- of mediagerichte doeleinden kan u contact opnemen via dit mailadres.
Daarnaast sta ik ook altijd open om producten te testen, met de mogelijkheid om er vervolgens een review over te schrijven die op Modestyle verschijnt. Neem hiervoor ook even contact met me op.

Alle persberichten en/of testproducten die ik toegestuurd krijg, worden zorgvuldig bekeken. Echter is het niet mogelijk om over alles een artikel te maken en daarom maak ik een zorvuldige selectie. Ook ben ik 200% eerlijk in het schrijven van reviews. Uiteraard gebeurt dit vanuit opbouwende kritiek. Een product wordt niet nodeloos afgekraakt.

Would you like to see an article about your brand, products or webshop on Modestyle? That’s possible! Just contact me at lien.modestyle [a] gmail.com.

Adverteren?

Wil je graag een advertentie plaatsen op Modestyle? Dat kan! Neem gewoon even contact op via lien.modestyle [a] gmail.com.