E.L.F. nagellak “Hot Pink” swatch.

Photobucket

Vandaag staat voor jullie een artikel klaar met een swatch van een nagellak van het merk Eyes Lips Face (ELF). Het is wederom een ietwat zomers kleurtje, maar persoonlijk vind ik deze ook goed draagbaar in de winter door de warme ondertoon.

De nagellak dekt heel goed na twee laagjes en hij blijft ook vier à vijf dagen van beschadigingen gespaard. Het kwastje is middelgroot en smeert de nagellak ook makkelijk uit, waardoor het lakken van de nagels een waar festijn wordt!

Photobucket
natuurlijk daglicht, zonder flits

Als je deze lak graag nog ietwat meer winterproof maakt, kan je altijd een matte top coat gebruiken. Persoonlijk ben ik van mening dat je elk zomers lakje op deze manier makkelijk draagbaar maakt in de winter. Een matte nagellak vind ik namelijk net dat tikkeltje meer wintergevoel creëren.

Photobucket
met flits

Voor zo’n spotprijs, 1 euro per lakje, mag je zeker niet twijfelen als je deze nagellak nog niet hebt geprobeerd. Ik zal in de toekomst zeker zelf nog een order plaatsen. Stiekem durf ik zelfs zeggen dat deze nagellak de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Voor één euro krijg je de kwaliteit van een high end nagellak.

Heb jij de nagellak van ELF al geprobeerd? Wat vind jij er van en wat zijn jouw favoriete kleuren?

Related posts:

Comments

 1. Lisa says:

  Hmmm, vind rood wel mooi maar dit rood vind ik niet zo speciaal denk ik, het is OK zeg maar :/ Bedankt voor de swatches! :)

 2. Eline says:

  tof lakje!

 3. Marjolein says:

  Mooi lakje :)

 4. Hanne says:

  Heb wel een paar goede lakjes van e.l.f. liggen :)

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!