Essence studio nails: nail fashion stickers.

Photobucket

Essence weet onze de laatste maanden steeds meer en meer aangenaam te verrassen! Na tal van geslaagde limited editions is dit budget merk volop bezig met het uitbreiden van haar nagelverzorgingsassortiment. Na hele leuke zomerkleurtjes voor je teennagels, een heleboel nail art producten en andere verzorging voor je nagels, introduceert Essence nu de “nail fashion stickers”!

Ben je al een eeuwigheid aan het oefenen met nail art, maar lukt het je niet om met een vaste hand een mooi resultaat te bekomen? Dan kunnen deze nagellakstickers een perfecte oplossing bieden. Essence belooft dat het heel makkelijk aanbrengt en dat het er heel professioneel uitziet, alsof je net van de nagelstyliste komt.

Wat zegt Essence zelf?

The innovative and unique nail stickers are available in 14 different designs and offer endless styling options for the ultimate wow-effect whatever the occasion! Whether you select stripes or patterns, hip or cool, wild and colorful or subtle and elegant – the self-adhesive nail stickers are the icing on the cake when it comes to style. Thanks to the practical foil stickers, you can simply stick them onto your nails and no longer have to wait for your polish to dry. Now you can give your nails a fresh new look in an instant and you’re ready to go!

Enkele nail fashion stickers op een rijtje?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hoe breng je de nagelstickers perfect aan?

Photobucket

* Zorg dat nagels schoon en olievrij zijn vooraleer je de stickers aanbrengt op je nagels
* Kies je design en breng de ronde zijde van de sticker aan aan de rand van je nagelriem
* Breng vervolgens de sticker over de gehele nagel aan en met de essence studio nails fashion vijl zorg je ervoor dat de sticker perfect de vorm van je nagel aanneemt.

En dat is het! De sticker blijft zo’n vijf dagen zitten. Je kan voor een mooie glans ook nog een top coat aanbrengen en volgens mij zorgt dit ook voor een betere houdbaarheid. Daarnaast zijn deze stickers ook perfect geschikt voor acryl- of gelnagels. Door de stickers zachtjes van je nagels te trekken, kan je ze makkelijk verwijderen.

Photobucket

Om het aanbrengen van de stickers te vergemakkelijken en voor een langere houdbaarheid te zorgen, heeft Essence ook nog een nagelvijl ontwikkeld. De dubbele functie – nagels voorbereiden en afwerking van de nagels – zorgt voor een snel en mooi resultaat!

Verkrijgbaar?
De Essence nail fashion stickers zullen vanaf oktober 2010 verkrijgbaar zijn in 14 verschillende designs voor de prijs van 1,99 EUR per design. De essence studio nails fashion nagelvijl zal 1,29 EUR kosten. (prijzen onder voorbehoud)

Verwacht in de toekomst zeker een update met review over deze stickers, want Essence heeft me zéér benieuwd gemaakt of deze echt zo makkelijk aan te brengen zijn als men beweert!

Is dit iets voor jou? Welke print heeft tot hier toe jouw voorkeur?

—-
De productfoto’s zijn door mijzelf bewerkt. Indien je deze wenst over te nemen, vergeet niet terug te linken naar dit artikel!

Related posts:

Comments

 1. Ook verkrijgbaar in België? daar heb ik mijn vragen bij:s maar het ziet er allemaal veel belovend uit!

 2. Amanda says:

  Wauw wat vet! Die ga ik zeker uitproberen :D

 3. Liesdeluxe says:

  In de kruidvat van antwerpen lag er super veel nieuws in de essence rekken:) ook veel andere nailart maar dit izet er inderdaad veelbelovend uit:)

 4. Lien says:

  @Touch of Make-up: Volgens mij wel! In bepaalde Kruidvat winkels (waaronder mijn hometown) is er een gigantisch uitgebreid assortiment aan nagelspullen. Ongeveer twee counters groot. Maar ik zal de exacte verkoopsinfo nog even navragen!

 5. Mariel says:

  Ik ben benieuwd!

 6. Sofie says:

  Dit doet mij heel erg denken aan Incoco dry nail applique. Dat ziet er ook zo uit enzo.
  Leuk dat we dat nu (met een beetje geluk;))ook gwn in België in de Kruidvat gaan kunnen kopen.
  XSofie

 7. Isabelle says:

  Zoiets heb je ook van Impulss.

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!