Glacéau Vitaminwater x Le Fabuleux Marcel de Bruxelles!

Photobucket

Photobucket

Vitaminwater kennen we ondertussen allemaal al en we hebben ongetwijfeld allemaal ooit al eens zo’n flesje opgedronken. Deze zomer gaat Vitaminwater een unieke samenwerking aan met Le Fabuleux Marcel de Bruxelles. Deze laatste ontwierp namelijk voor de zes verschillende smaken zes verschillende marcellekes, inspelend op het unieke karakter van elke specifieke glacéau vitaminwater variant.

De opbrengst van de verkoop gaat naar Sensoa, nog een reden te meer om zo’n uniek exemplaar aan te schaffen, niet?

De zes verschillende exemplaren zien er als volgt uit…

Photobucket

Photobucket
- glacéau vitaminwater power-c (dragonfruit) -
Laat het beste in je los met de vitamine c- en b-power van glaceau vitaminwater power-c. Een paar slokken en je kan alle tegenstanders aan, ook je nichtje.

Photobucket
- glacéau vitaminwater essential (sinaas-appelsien) -
Glacéau vitaminwater essential is een springplank voor iedereen die niet eerst zijn teen wil dippen en de dag met een splash wil beginnen.

Photobucket
- glacéau vitaminwater ignite (agrumes) -
Verkeer op een hoopje gepropt, papieropstoppingen, marathonmeetings,… Met glacéau vitaminwater ignite ben je niet te stoppen.

Photobucket
- glacéau vitaminwater multi-v (citroen) -
‘s Avonds grote man, ‘s morgens kleine Jan. Maar sinds Jantje glacéau vitaminwater multi-v, met al zijn vitaminen en mineralen van b tot zink heeft ontdekt, is alles anders.

Photobucket
- glacéau vitaminwater restore (rode vruchten) -
Glacéau vitaminwater restore bevat vitamines b en kalium om je weer mens te voelen na een uitspatting. Wie dan nog klaagt, kan de boom in.

Photobucket
- glacéau vitaminwater d-fence (appel-framboos) -
Je hoeft niet allerlei harnassen uit te proberen om jezelf te beschermen. Probeer het eerder met glacéau vitaminwater d-fence, met zink en vitamine c. Je lichaam zal je er ridderlijk dankbaar voor zijn.

Welke variant is jouw favoriet?

De glacéau vitaminwater x Le Fabuleux Marcel de Bruxelles limited edition zijn te koop via www.vendredichic.com en pop-up shops in Brussel, Antwerpen en Gent. Check de facebookpagina voor de volledige lijst met verkooppunten. De prijs van één flesje met marcelleke bedraagt 3,50 EUR.
De flesjes zonder een marcelleke zijn in supermarkten en buurtwinkels te koop over heel België aan een prijs van 2,29 EUR.

Related posts:

Comments

 1. retro-elke says:

  Ik heb het 1 keer eens gedronken en ik vindt het echt super lekker. :)

 2. Anouck says:

  En dan vraag ik me af: wat doe je dan met het marcelleke eens het drinken op is?

 3. Marijke says:

  Zo leuk!

 4. Valerie says:

  Die zijn super met dat marcelleke aan :D

 5. Eline says:

  oooh zo leuk :D

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!