Herôme W.I.C. La Rochelle Swatch

Photobucket

Een tijdje geleden vertelde ik al dat Herôme en Koh om de twee maanden met een limited edition uitkomen. Ik toonde jullie in datzelfde artikel ook enkele snelle swatches, maar omdat een nagellakkleur het beste tot zijn recht komt op je nagels, toon ik je in dit artikel enkele swatches van “La Rochelle” van Herôme, een nagellak uit de WIC Frankrijk lijn.

Photobucket

Photobucket

Flits
De nagellak van Herôme lakt heel fijn dankzij het dikke – maar ook niet té dikke – borsteltje. “La Rochelle” dekt in twee laagjes, al had ik op de foto’s de laagjes iets dikker mogen aanbrengen. De nagellak is zo’n vier tot vijf dagen perfect blijven zitten. Doordat ik – nog steeds – last heb van gespleten nagels, chipt mijn nagellak wel sneller.

De kleur vind ik echt prachtig! Een ietwat koele gouden shimmer kleur, dat helemaal gaat schitteren wanneer je het in het zonlicht houdt. Alleen… Het is een HEL om de nagellak van je nagels te krijgen! Ik heb serieus een half uurtje zitten scrubben op m’n nagels, wat niet echt gezond is. Maar ik heb het er stiekem eigenlijk wel voor over…

Related posts:

Comments

 1. beauties says:

  super dat hij pas chipt na 5 dagen :D
  beauties onlangs geplaatst..Catrice Infinite Matt foundationMy Profile

 2. Esmay says:

  Mooie kleur inderdaad!

 3. Suuupermooi lakje! Ik vind die hele Frankrijk-collectie geweldig.. Deze wil ik nu ook! :D
  The Beauty Gem onlangs geplaatst..Lushweek: Karma Komba & Ultimate Shine vaste shampoo’sMy Profile

 4. Mandy says:

  Prachtige kleur
  Mandy onlangs geplaatst..Biodermal P-CL-E fluïdeMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!