I did some shopping…

Photobucket

Had ik al verteld dat ik enkele maanden geleden de stap had gezet en mijn eerste designerbag heb aangeschaft? Neen? Wel, ik ben nu al even de trotse bezitter van een Louis Vuitton Damier Ebene speedy 30. En sindsdien heb ik bijna niets meer gekocht. Omdat het enerzijds toch wel een investering is en omdat ik anderzijds ook gewoon de tijd er niet voor had. Maar traditiegetrouw kan ik de examens niet doorkomen zonder elke dag eens op mijn favoriete webshops rond te snuffelen. Meestal lukt het me wel om het bij windowshoppen te houden, maar omdat het nu al zó lang geleden was dat ik nog iets had gekocht, kon ik me niet meer inhouden bij een sale van VILA op Snapstore. En aangezien het ene na het andere item uitverkocht raakte, moest en zou ik mijn favoriete items kopen! Er was jammer genoeg al een kleedje en een blazer uitverkocht in mijn maat, maar ik heb uiteindelijk nog enkele leuke items kunnen scoren!

Photobucket
Basic T-shirt met print: van 19,95 EUR naar 6,00 EUR

Photobucket
Gebroken wit T-shirt: van 19,95 EUR naar 9,00 EUR

Photobucket
Gehaakte trui: van 34,95 EUR naar 15,00 EUR

Photobucket
Fleurige jurk: van 34,95 EUR naar 19,00 EUR

Photobucket
Jeansshortje: van 29,95 EUR naar 15 EUR

In totaal had ik een bestelling van 64 EUR en aangezien je via Kiala kan verzenden, waren de verzendkosten gratis. Zonder de korting was ik normaal 139,75 EUR kwijt, dus heb ik maar liefst 75,75 EUR gespaard! Goed hé! ;) Het was de eerste keer dat ik via Snapstore een aankoop deed, en ik ben zeer tevreden over hun service. Ik heb de bestelling gisteren ook al ontvangen (snelle service!) en alles zit als gegoten. Ik heb nog even getwijfeld over het jurkje, omdat dit niet gevoerd is, maar uiteindelijk kost het maar 19,00 EUR… En ik denk dat het best leuk zit ook. Ik had gisteren met mijn GSM een foto gemaakt en deze op twitter getoond, maar ik kan het jurkje even goed hier ook eens tonen. Wat denk jij: houden of toch maar niet?

Photobucket

Wordt je zelf ook graag lid van Snapstore? Dat kan uiteraard. Je mag dat hieronder in de comments laten weten en dan kan ik je uitnodigen. En zo krijg ik misschien ook een waardebon als ik x aantal mensen heb aangemeld bij Snapstore. Altijd leuk! :)

Welk kledingstuk is jouw favoriet? Wat vind jij van VILA?

Related posts:

Comments

 1. sophie says:

  wauw leuke dingetjes heb je gekocht! ik wil wel ook graag lid worden, kan je me uitnodigen? :)

 2. Esmay says:

  Dat jurkje moet je echt houden! Super leuk!
  Esmay onlangs geplaatst..NAILS my essentialsMy Profile

 3. Nathalie says:

  Leuk! Toen ik de sale van vila daar ontdekte was al bijna alles uitverkocht helaas. Ik ben al even lid op snapstore en kocht er oa al hele leuke sierraden van ti-scento.

 4. beauties says:

  ik ben fan van de jeansshort :)
  beauties onlangs geplaatst..Kenzo Flower TagMy Profile

 5. Elien says:

  Oh ik heb nog heel hard getwijfeld om ook dat kleedje te kopen maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Nu heb ik er spijt van natuurlijk :(
  Elien onlangs geplaatst..How to: de laatste restjes That Gal primer gebruikenMy Profile

 6. Greet says:

  Dat jurkje moet je houden, het is keimooi! Ik heb het dit weekend toevallig ook gekocht in de ZEB in wit – donkerblauwe strepen en ik vind het echt prachtig. Wel aan volle prijs :)

 7. Astrid says:

  Jurkje zeker houden, staat je super! Wil je me ook uitnodigen, kende het nog niet!
  Astrid onlangs geplaatst..Gezonde levensstijl #1My Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!