Kipling Lottie “Nation White” handtas

Photobucket

In het wishlist artikel dat ik in juli schreef, liet ik jullie al weten dat de Lottie handtas van Kipling op mijn verlanglijstje stond. Ik zou hem voor mijn verjaardag aan mijn ouders vragen. En zo geschiedde. Echter… Op een bepaald moment was het nog niet zo zeker dat ik de kleur die ik wou, “Nation white” nog zou kunnen bemachtigen. Op 1 juli gaan namelijk de solden van start en zo was dat ook het geval bij Kipling. In Nederland werd de Lottie handtas gelijk aan – 50% aangeboden, in België was het iets bescheidener en kon je hem aan – 30% op de kop tikken. En zo was de kleur “Nation white” binnen enkele uren uitverkocht. Wanneer ik dus ‘s avonds van mijn werk thuiskwam, was ie al weg, gone, foetsie. Ik stuurde een mailtje naar Kipling met de vraag of hij eventueel nog zou kunnen binnenkomen en enkele dagen later kreeg ik hier een negatief antwoord op.

Door mijn vakantiewerk lukte het me niet om tot aan een Kiplingwinkel te geraken, dus begon ik het wereld wijde web af te zoeken naar de Lottie handtas in “Nation White”. En uiteindelijk vond ik nog een exemplaar op een zusterwebshop van Amazon.co.uk. Ze hadden er nog twee exemplaren en ik twijfelde niet… Enkele dagen later viel ze uiteindelijk op de deurmat… Mijn eigen Kipling Lottie in de kleur “Nation white”… Dit exemplaar is helemaal wit met mooie gouden details. Perfect voor bij bijna elke outfit.

Photobucket

Photobucket

Omdat ik nog niet echt een degelijke clutch in mijn bezit had en ik op andere blogs had gelezen dat in deze Lottie nog aardig veel in kan, wou ik zo graag deze in mijn bezit hebben. Ik zeul zelf altijd redelijk wat met me mee en daarom had ik eigenlijk nog nooit eerder een clutch gekocht, ze lijken gewoon veel te klein voor me.

Je ziet dat ie vooraan een vakje heeft, wanneer je hem open doet, zie je dat er twee afzonderlijke compartimenten zijn die beiden met een rits zijn afgesloten. Hier kan je toch wel redelijk wat in kwijt – als in GSM, portefeuille, iPod, medicijnen x make-uptasje en wat prulletjes. Dan heb je vooraan nog twee kleine vakjes, maar ik denk niet dat ik deze veel zal gebruiken omdat deze niet zijn afgesloten en de kans dus bestaat dat er snel iets uitvalt.

Overigens ben ik nu al bezig met nieuwe lemmings te ontwikkelen voor enkele nieuwe Kipling stuff van de najaarscollectie. Ja ja, ik liep al als 8 jarig meisje met een verschrikkelijk lompe boekentas van Kipling naar school, maar in tussentijd was ik het merk wat uit het oog verloren. Nu dat ik het weer aan het herontdekken ben moet ik zeggen dat het naar meer smaakt. Veel meer!

Wat vind jij van Kipling?

Related posts:

Comments

 1. Ilja says:

  Dit tasje vind ik erg leuk! Over het algemeen valt Kipling niet echt binnen mijn smaak…

 2. A.lice says:

  ik hou wel van kipling. ik heb tijdens de solden twee handtassen gekocht van kipling vanuit de wintercollectie van een jaar ofzo geleden. één in donkerbruin leder en één meer in cognac. voor de prijs van één had ik er nu twee :)

 3. Marijke says:

  Mooi tasje!

 4. Lisa says:

  Mooie tas :)

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!