Koh x Herôme limited edition swatches

Photobucket

Mijn excuses voor de weinige updates de afgelopen dagen. Deze post zou eigenlijk al veel sneller online moeten komen hebben, maar ik het het weer eens enorm druk. Ik zou eigenlijk eens moeten uitrekenen hoeveel uur per week ik voor m’n studies bezig ben. Volgens mij zit ik aan zo’n 50 uur. Want ik ben op dit moment bezig met mijn masterproef (zowel dataverzameling als literatuurstudie) en moet dan ook nog eens gewoon de colleges volgen en groepswerken zijn er uiteraard ook weer. Kortom, studeren is meer dan een full time job. En als ik dan gedaan heb met “werken”, heb ik eerlijk gezegd het fut niet meer om nog achter m’n laptop te kruipen om een artikel te schrijven. Ook zit ik even door mijn fotostash en om 23 uur foto’s maken levert alleen maar slechte foto’s op. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb het DRUK! ;)


Photobucket

Photobucket
Enige tijd geleden liet ik jullie al weten dat zowel Koh als Herôme om de twee maand met limited edition collecties uitkomt. Ik moet toegeven, twee maand is wel kort. In het begin is het “nieuwe” wel leuk, maar ik denk dat het beter is als ze om de vier maand ofzo een nieuwe collectie uitbrengen. Vandaag toon ik jullie graag enkele swatches van de nagellakjes die ik hier thuis heb. Het zijn er twee uit de Herôme WIC Frankrijk lijn en twee uit de Koh Vintage Jeans lijn.

Photobucket
zonlicht

Photobucket
flits

Herôme: Marseille en La Rochelle // Koh: Grungy Touch en Bohemian Chic

De flesjes van Herôme hebben een update gekregen en ik vind ze heel mooi! Het borsteltje is heerlijk dik waardoor je snel kan lakken. De nagellakjes van Koh lakken hebben een iets minder dik borsteltje, maar dit lakt daarom zeker niet minder fijn. Daarnaast blijven deze kleurtjes ook enkele dagen perfect zitten. Alleen de kleuren die glitters bevatten zijn echt zooo lastig om te verwijderen! Geduld is hiervoor een schone deugd. Alle kleuren lakten perfect in twee laagjes.

Je kan de andere kleuren die nog behoren tot deze limited editions in dit artikel herbekijken.

Wat is jouw favoriete kleur?

WIC Frankrijk (7,50 EUR voor één nagellak, 12,50 EUR voor twee) en KOH VINTAGE JEANS! Nagellakken (14,95 EUR) zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën of via www.herome.com of www.kohcosmetics.com.

Related posts:

Comments

 1. Esmay says:

  Mooi! Zelf heb ik Marseille ook, geloof ik ik (a)
  Esmay onlangs geplaatst..luxury for princesses : in 10 minuten lang / dik haarMy Profile

 2. Bellachique says:

  Wat een prachtge lakjes! De shimmers!
  Bellachique onlangs geplaatst..Natural LookMy Profile

 3. sofie says:

  Wat een supermooie kleurtjes! ♥

 4. LaurenGlitterss says:

  Mooie lakjes! En nog veel succes met je studies, zo herkenbaar!

 5. Ooh, Marseille is zooo mooi! Prachtige collectie!
  The Beauty Gem onlangs geplaatst..La Roche-Posay Effaclar reinigingsgelMy Profile

 6. Lyanne says:

  De blauwe kleurtjes zijn mooi!

 7. deijsprinses says:

  Ikga toch voor La Rochelle.
  Aha, zwijg me ervan. Hier ook literatuurstudie (die is nu wel al zo goed als af) en data verwerking. Brrrr!
  deijsprinses onlangs geplaatst..Review + The story Lancôme Hypnôse Drama MascaraMy Profile

Trackbacks

 1. [...] tijdje geleden vertelde ik al dat Herôme en Koh om de twee maanden met een limited edition uitkomen. Ik toonde [...]

 2. [...] ook heel mooi, een kobaltblauwe kleur dat best stoer staat! Hij heeft volgens mij ook wat weg van Koh! “Bohemian Chic”, maar deze is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar. Het is zeker een ideaal lakje voor in de [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!