L.A. Colors.

L.A. Colors.

L.A. Colors is wederom een geweldig merk dat Maaike, de eigenares van de webshop Boozyshop, heeft weten binnen te halen! Over Boozyshop zelf kan ik kort zijn, het is gewoon een fantastische webshop met ontzettend kwaliteitsvolle merken. Je kan er zowel iets duurdere als goedkope, maar daarom niet minder goede, merken kopen. Ik heb eerder al enkele artikels geschreven over deze webshop, dus wanneer je in de zoekbalk links even Boozyshop invult, zal je al enkele reviews kunnen lezen.

0122

De drie producten die je op bovenstaande foto ziet, waren mijn drie eerste producten van het merk L.A. Colors en ik moet eerlijk toegeven dat ik aangenaam verrast was. Doordat de producten van dit merk een lage prijs hebben, ging ik extra kritisch te werk. In dit artikel lees je mijn ongezouten mening over de drie producten, namelijk de moisturizing lipgloss in kleur “Rose Petals”, 2-n-1 lip color in kleur natural en een mono oogschaduw “Flip top shadow” in kleur pink champagne.

0123

Allereerst wil ik de mono oogschaduw “Flip top shadow” in kleur pink champagne reviewen. Over de verpakking zelf kan ik kort zijn, deze is degelijk. Meer niet. Het doosje sluit heel goed af, wat ik altijd een pluspunt vind. Het enige nadeel wat ik aan de verpakking kon vinden, is het lastige lijmlaagje dat ik niet weg krijg.
Maar dan over het belangrijkste deel, het product zelf! Hier vind ik eigenlijk geen nadelen! Het pigment van de oogschaduw is heel goed. De kleur is een mooie naturelle kleur en er zit een klein beetje shimmer in. De oogschaduw brokkelt ook niet wanneer je hem aanbrengt.

0128

En dan tenslotte de prijs! Momenteel is deze oogschaduw afgeprijsd van € 2,50 naar slechts € 1,50! Geen geld dus voor een oogschaduw die heel gepigmenteerd is.

0125

Vervolgens gaan we over naar de moisturizing lipgloss in kleur Rose petals. Ook hier is de verpakking heel gewoon, niet te veel poespas. De lipgloss kan aangebracht worden met een sponsapplicator.
Ook bij dit product is de kleur heel intens. Wanneer je de lipgloss aanbrengt op je lippen, lijkt het net alsof je een lipstick aanbrengt, maar dan met extra glans erbij. Deze kleur is een eerder neutrale kleur zoals je op onderstaande foto kan zien. Het lijkt heel donker roze in de verpakking, maar op je lippen valt dit best mee. Ik vind dit opnieuw een aanrader, zeker omdat hij ook redelijk lang blijft zitten en hij toch wel best voedend aanvoelt.

0127

Ook deze lipgloss heeft een zeer laag prijsje, namelijk slechts € 1,50 in plaats van € 2,50.

0126

Tenslotte het allerlaatste en misschien wel het meest originele product, de 2-n-1 lip color in kleur natural. Wat een uitvinding! Vind jij het ook altijd zo moeilijk om bij een lipstick een bijpassend lippotlood te vinden? Wel, dan is dit product jouw oplossing! De 2-n-1 lip color bevat namelijk én een oogpotlood én een lipgloss in twee kleuren die perfect bij elkaar aansluiten.
De verpakking is heel leuk, langs de ene kant heb je een lippotlood en de andere kant bevat dan de bijhorende lipgloss.
De kleuren vullen elkaar ook perfect aan, zoals het product beloofde. Ook zorgt het lippotlood ervoor dat de kleur van de lipgloss nog iets intenser wordt. En doordat je het potlood als basis gebruikt, blijft de lipgloss langer zitten. Ik schaf mij hier zeker nog meerdere kleuren van aan! Ik ben vooral ontzettend benieuwd naar de kleur “Scarlet red”, een intens rode kleur.

0124

Dit topproduct kost slechts € 2,99.

Zoals je leest, ben ik echt heel erg tevreden over mijn producten van L.A. Colors. Ik zou zeggen, check zeker de website van Boozyshop nog even om naar de andere producten van dit merk te kijken en kijk dan ook zeker eens naar de andere merken. Vele hiervan zijn enkel in deze webshop te vinden!

Related posts:

Comments

  1. Fleur says:

    Wauw, dat is echt wel een mooie kleur op je lippen!

  2. Afra says:

    Ziet er allemaal super uit en mooie kleuren!
    Ik ben nooit weg van de lipliners xd

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!