Limited edition Koh! en Herôme

Photobucket

Ondertussen zijn er al enkele limited edition’s van Koh en Herôme de revue gepasseerd. Ik schreef eerder al over de allereerste limited edition lijn die me heel erg beviel! En omdat ik momenteel elk vleugje zon en zomer – ken je dat nog, de zomer? Ik heb al moeite om me te herinneren hoe dat voelt, zomer – opzoek, en ik dit uiteraard ook met jou wil delen, plaats ik vandaag de nieuwe limited edition van beide nagellakmerken online. Herôme gaat het dit keer ver zoeken. Letterlijk dan, want deze nieuwe nagellakjes zijn gebaseerd op “Amazing Australië”. De kleuren zijn afgeleid van de zonsondergang die in Australië één van de mooiste ter wereld is. Koh zorgt er dan weer voor dat we volop kunnen fantaseren, met z’n nieuwste nagellaktjes “KOH FANTASY”. Tja, misschien moeten we maar fantaseren van een zomer vol prachtige zonsondergangen ín België?

Klik snel verder om de kleuren te bewonderen.

Photobucket

Photobucket

Mijn favorieten van de Herôme collectie zijn ‘Wagga Wagga’ en ‘Tasmania’ en van Koh! ga ik resoluut voor ‘Miracles!’, ‘Lucky Star!’ en ‘True Love!’.

Wat is jouw favoriete kleurtje?

WIC Amazing Australia (7,50 EUR voor één nagellak, 12,50 EUR voor twee) en KOH FANTASY! Nagellakken (14,95 EUR) zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën of via www.herome.com of www.kohcosmetics.com.

Related posts:

Comments

 1. beauties says:

  koh skinny :)
  beauties onlangs geplaatst..EOTD Oh LilaMy Profile

 2. True love is zooo mooi!
  Sofie (thebelgianbeautyreview) onlangs geplaatst..Shopsessed: Nars Summer 2012My Profile

 3. Tessa says:

  Oh jee, ik zie alweer genoeg kleuren die ik wil hebben :D Love it!

 4. Oohh ik wil Adelaide van Herome!! Prachtig kleurtje!
  The Beauty Gem onlangs geplaatst..Kruidvat aanbiedingen 12 – 17 juni 2012My Profile

 5. Marijke says:

  Miracle en Lucky Star!
  Marijke onlangs geplaatst..Review: Herbal Essences Uplifting VolumeMy Profile

 6. Ooooh, die van koh zien er allemaal heel erg mooi uit! Doen me erg denken aan een zonsondergang op een tropisch eiland :-) Met name Rich, Famous en True Love lijken me mooi!
  Emma – Life&Cookies.nl onlangs geplaatst..Over verlies, toetjes en bloggenMy Profile

 7. Amanda says:

  Dat eerste paarse kleurtje van KOH vind ik mooi!
  Amanda onlangs geplaatst..Herôme nagellak nieuwsMy Profile

 8. Sharissa says:

  Ik vind alle lakjes van W.I.C echt prachtig!
  Sharissa onlangs geplaatst..New in: Primark en SupertrashMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!