makeupidee.be

Photobucket

Verwen je vriendin met een make-up cadeaubon, boek voor jezelf een professionele make-up sessie of ga op zoek naar informatie en producten voor je nieuw look!

Make-up idee geeft privé workshops, verzorgt je make-up voor trouw- of andere feesten en geeft persoonlijk advies voor jouw make-up. Make-up idee is een compleet nieuw concept met verrassende cadeaubonnen en verwenideeën, exclusief gericht op vrouwen.

Bovenstaande tekst vinden terug op de hompage van site www.makeupidee.be. In principe beschrijft dit perfect wat er zoal op deze site te vinden is en waarvoor make-up idee precies staat. Ik ontving twee producten van deze site om te testen. Dit make-up aanbod is echter een onderdeel van wat make-up idee allemaal aan te bieden heeft. Hieronder overloop ik allereerst even het aanbod:

  • Make-up workshops (€ 25,00): Maak tijd voor jezelf en creëer je eigen look. Tijdens de privé workshops leer je enkele eenvoudige tips om je mooiste make-up aan te brengen. Wil je een naturelle look of wil je uitblinken met een feestelijke make-up? Je stelt zelf de workshop samen en voert iedere stap zelf uit met professionele make-up producten!
  • Bruidsmake-up (€ 35,00 – € 390,00): Op je huwelijksdag moet alles perfect zijn. Tot in de puntjes, zoals je er al jaren van droomt. Met een professionele make-up zie je er de hele dag stralend uit. Zorg dat je je goed voelt als je ja zegt! Wil je graag weten hoe je er op je trouwdag zal uitzien, dan kan je kiezen voor een proefmake-up vooraf.

Photobucket

  • Make-up sessie (€ 40,00): Een make-up cadeaubon is een verrassend en uniek geschenk voor je vriendinnen of voor je partner. Maar je mag natuurlijk ook jezelf eens verwennen met een persoonlijke make-up sessie. We passen je look aan zoals jij wil gezien worden. Glamoureus, naturelle, stijlvol, feestelijk, … Laat jezelf zien zoals jij dat wil.
  • Make-up analyse (€ 65,00): Sommige kleuren laten je stralen als een ster, andere kleuren maken je dof, soms zelfs ouder. Met onze make-up analyse geven we je persoonlijk kleuradvies, zodat je nooit meer foute kleuren koopt. Je krijgt een handige make-up advieskaart die je wegwijs maakt bij je volgende aankopen. Na de analyse maquilleren we je met de meest passende kleurtinten, naturel of feestelijk.
  • Beauty & make-up advies (€ 50,00): Niet alle make-up producten passen bij elk huidtype. En dus helpen wij je wegwijs in de wirwar van producten. We maken een bondige huidanalyse en geven je de juiste tips voor de verzorging van je huid. Twijfel je over de make-up producten die je in huis hebt? Neem ze mee naar onze beauty en make-up sessie.

En dan is er ten slotte de categorie waarin de make-up producten zich bevinden die je online kan kopen. Zoals ik eerder reeds vertelde, kreeg ik twee producten om te reviewen, een foundation en jewel effects, een potje met glinsters. De review hierover lees je snel op modestyle.be, so stay tuned!

Related posts:

Comments

  1. Tine says:

    Leuk! :)
    x

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!