MATRIX Biolage Color Care love

Photobucket

Een paar weken geleden stapte ik in een impulsieve bui het kapsalon binnen en liet ik m’n haar kleuren. Ik heb heel donkerbruin haar en elke verandering in kleur valt onmiddellijk heel erg op. Daarom had ik tot hier toe nog nooit de stap gezet om m’n haar te laten kleuren bij een kapper. Tot nu… Ik koos voor een chocoladebruine kleur en ben er zoooo blij mee! Persoonlijk vind ik de nieuwe haarkleur van Natalia heel mooi, maar de stap naar die rode kleur is nog iets te groot. Maar wie weet, nu ik de smaak van het kleuren te pakken heb, dat ik binnenkort nog eens een impulsieve bui heb. ;)

Gekleurd haar vraagt natuurlijk om een specifieke behandeling. Daarom dook ik m’n haarverzorgingsstash in op zoek naar producten die m’n gekleurde lokken zo optimaal mogelijk beschermen. En daar kwamen de Color Care shampoo, het Color Bloom Mask en de Color Care Shine Shake van MATRIX tevoorschijn. De roze accenten op de verpakking vielen sowieso al op tussen de andere flessen en potjes. Dan is er ook nog de geur van heerlijke orchideeën die je doet verlangen naar een tropisch eiland (al zeker met dit weer!).

De werking van de producten is uiteraard toch wel het belangrijkste. Tot hier toe ben ik er héél tevreden over. Mijn kleur blijft mooi behouden en wanneer je de drie producten na elkaar gebruikt, zorgt dit voor prachtig glanzend haar.

Welke haarproducten gebruik jij op dit moment?

De Matrix producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Matrix kapperszaken of verschillende online webshops. De prijzen zijn: 14,20 EUR voor de shampoo, 21,00 EUR voor het masker en 19,80 EUR voor de spray.

Related posts:

Comments

 1. beauties says:

  ik gebruik de total repair serum spray van Gliss Kur
  beauties onlangs geplaatst..EOTD Peachy and PinkMy Profile

 2. Zazie says:

  Klinkt heel goed :)

 3. Esmay says:

  Klinkt goed zeg :D Lijkt me heel fijn!

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!