Mijn boekentips voor deze vakantie! #2

Photobucket

Als ik op vakantie ga, heb ik altijd minstens vier boeken bij me die ik gezellig aan het zwembad of op het strand kan lezen. Alleen vind ik het altijd zó moeilijk om MAAR vier à vijf boeken uit te kiezen uit die duizenden boeken die ik graag nog wil lezen. Het voelt als zoeken naar een speld in een hooiberg. Omdat het me vorig jaar bijna een week gekost heeft – I kid you not – om dé vakantieboeken uit te zoeken, besloot ik om het dit jaar iets anders aan te pakken. Enkele maanden geleden ben ik begonnen met een lijstje bij te houden waar ik boeken noteer die ik nog graag wil lezen. Alleen zit ik nu met een volgend probleem… Ook dat lijstje bevat al zo’n twintigtal boeken. Hoe ik nu precies ga uitzoeken welke boeken ik mee ga nemen op vakantie weet ik nog niet, maar wat ik wel al weet is dat ik vandaag met jou de boeken wil delen die op mijn ‘to read in the summer’-lijstje staan.

Aangezien ik recensente ben bij chicklit.nl lees ik vooral chicklits. Alhoewel… De laatste maanden heb ik ook enkele historische romans, waargebeurde verhalen en thrillers gelezen. Zo lang het boek maar dik genoeg is, lees ik eigenlijk wel alles graag. Mijn recensies voor chicklit kan je overigens hier lezen. Daarnaast houd ik sinds januari 2010 bij welke boeken ik heb gelezen. Deze kan je hier lezen.

Photobucket

In willekeurige volgorde:

 • Sophie Kinsella – Mag ik je nummer even?
 • Michelle Jackson – Een kus in Havana
 • Michelle Jackson – Twee dagen in Biarritz
 • Michelle Jackson – Drie nachten in New York
 • Sheila O’Flanagan – De perfecte man (ook andere boeken van deze schrijfster bekijken)
 • Lindsey Kelk – Ik hou van Hollywood
 • Lindsey Kelk – Ik hou van Parijs
 • Lindsey Kelk – Ik hou van Las Vegas
 • Lindsey Kelk – Rachel’s mislukte masterplan
 • Santa Montefoire – Villa Magdalena
 • Milly Johnson – Droomreis
 • Paige Toon – Go Johnny go!
 • Paige Toon – Knuffel mij
 • Nicolle Wallace – Mrs. President
 • Ann Brashares – Vriendinnen boven alles (schrijfster van The sisterhood of the travelling pants)
 • Pippa Wright – Lizzy gaat los
 • Pippa Wright – Laat mij maar schuiven
 • Jennifer Close – Wit is het nieuwe zwart

Vorig jaar gaf ik ook al boekentips voor de vakantie. Deze kan je in dit artikel herbekijken.

Heb jij nog aanraders? Of heb je al boeken gelezen van bovenstaande lijst?

Related posts:

Comments

 1. beauties says:

  de boeken van Louise Rennison vond ik vroeger echt zalig om te lezen :D
  beauties onlangs geplaatst..My lucky weekMy Profile

 2. Jessica says:

  Leuk lijstje! De meeste daarvan spreken me ook heel erg aan.
  “Vriendinnen boven alles” heb ik pas nog gewonnen via de facebookpagina van chicklit.nl;
  nu nog hopen dat die snel aankomt. :-)

 3. Deborah says:

  de 3 boeken van de hongerspelen reeks (hongerspelen, vlammen en spotgaai) vind ik echte aanraders! ik ben inmiddels verslaafd aan deze boeken! :)

 4. Rani says:

  De boeken van Sophie Kinsella zijn echt super! (Aanpakken is mijn favoriet) Ik ga zeker eens een bezoekje brengen aan de bibliotheek heel binnenkort, heb echt weinig tijd gehad om te lezen dus ik heb veel in te halen!
  Rani onlangs geplaatst..Peppermint Fusion (H&M)My Profile

 5. Marlyssa says:

  Handig lijstje! De boeken van ‘Ik hou van…’ zijn erg leuk om te lezen
  Marlyssa onlangs geplaatst..New in ‘Desmar Dress’My Profile

 6. Tedje says:

  Lijken me stuk voor stuk leuke boeken! Ik hou ontzettend van lezen :)
  Tedje onlangs geplaatst..New in: Neon horloge + armandjes van ModeMusthaves.nlMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!