Mijn collectie zonnebrillen.

Nadat ik je eerder reeds mijn gewone bril getoond had, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om je mijn collectie zonnebrillen eens te tonen. Veel zijn het er niet en ik heb me tot hier toe ook nog geen duur designer exemplaar aangeschaft, maar ik ben zeker van plan om dat nog te doen! Vooral de zomercollectie van Vogue spreekt me dit jaar heel erg aan! Die zijn mooi, maar toch nog goed betaalbaar.

Ik rangschik de zonnebrillen van nieuw naar oud. Kijk snel even mee!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Deze zonnebril is van het merk Esprit en deze heb ik afgelopen winter op de kop kunnen tikken aan de helft van de prijs. Normaal kost deze zonnebril iets van een 60 euro, maar ik heb er dus maar 30 euro voor betaald! Wanneer je nu trouwens terug gaat kijken in de Esprit in Gent zal je zien dat hij opnieuw te koop is voor 60 euro. Een echt koopje dus! Het is een donkerrode zonnebril en ik vind het motief op de zijkant echt heel mooi! Deze zonnebril doe ik nu trouwens het vaakst op. Hij zit ook standaard in mijn handtas.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Afgelopen zomer was ik aan het rondwandelen in de Veldstraat van Gent en plots sprong deze paarse zonnebril mij in het oog. Hij past heel erg goed bij één van mijn bikini’s en ik had deze zonnebril afgelopen zomer het vaakste aan. Hij komt trouwens van Six en kostte zo’n 11 euro.

Photobucket

Photobucket

Dit was mijn allereerste echte grote zonnebril en ik ben er nog steeds een beetje verliefd op. Je kent dat wel, die eerste grote liefdes… Ik kocht hem twee jaar geleden aan de zee voor 7 euro. Spotgoedkoop dus! Deze past heel goed bij veel van mijn bikini’s omwille van de neutrale bruine kleur. Ook krijg ik een spontaan glamourgevoel wanneer ik deze zonnebril met grote glazen op m’n snoet zet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nu moet ik al wat verder in de tijd terug duiken… Ik geloof dat ik deze zonnebril ooit in Gran Canaria heb gekocht. Maar ik moet eerlijk toegeven, ik heb hem nog zo goed als niet aangehad. Op zich vind ik hem er wel goed uitzien als een skibril, maar dan moet ik wel ooit eens gaan skiën uiteraard. Ach ja, dan heb ik die bril in ieder geval alvast op zak.

Photobucket

Photobucket

En dan tenslotte mijn allereerste “echte” zonnebril, een namaak van Chanel uit jawel, Turkije. Deze zonnebril heeft mijn ouders belachelijk veel geld gekost, ik geloof dat we er zo’n 50 euro aan betaald hebben. Echt erg, achteraf bekeken! Zeker omdat een jaar later één glas van de zonnebril gescheurd was. Er zitten dus wel hele goede glazen in, want ik heb ze laten vervangen in bij mijn opticien.

Best wel grappig om zo mijn geschiedenis aan zonnebrillen op een rij te zien staan! Ook heb ik nog ergens een gratis zonnebril van bij de Flair liggen, maar die kon ik niet direct vinden. De brillendoos van Chanel die je op de foto’s ziet, is trouwens écht eentje van Chanel. Gekocht bij de Opticien, want hier passen wel zo goed als alle grote formaten in.

Related posts:

Comments

 1. Frauke says:

  Veel! Ik heb er maar 3, maak ze altijd kapot :P

 2. Sharona says:

  Leuke brillen =D ( en veel, hihi !).

  Had ik maar een zonnebril-hoofdje =(. M’n hoofd is veels te klein ! *zucht*

 3. Eva! says:

  altijd leuk zonnebrillen, ik heb juist best wel gekke brillen, in kleurtjes enzo.

 4. Lien says:

  @ Eva!: Ah nee, ik hou het liever bij neutrale kleurtjes, maar dan wel leuke en diverse formaten en stijlen. :P

 5. Jeske says:

  Die esprit bril is echt heel leuk.

 6. zonnebrillen says:

  Ik kwam op de site hier ook een paar tegen die er erg op lijken en wat minder nepperig overkomen dan een Chanel, waar half Nederland mee rond loopt.

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!