Mijn kerstcadeautjes

Photobucket

Kerstmis wordt bij ons elk jaar gevierd op zowel kerstavond als kerstdag. Heel veel cadeautjes worden er met Kerst niet uitgedeeld, dat is meer met Nieuwjaar bij ons. Maar de laatste jaren krijg ik toch altijd wel een leuk cadeautje van mijn ouders en grootouders (tja, ik ben enig (klein)kind). Ik heb dit jaar enkele cadeaus gekregen die al héél lang – meer dan een jaar – op mijn verlanglijstje stonden. Je kan dus al raden dat ik ontzettend blij was! Soms hoef je niet veel cadeaus te krijgen, enkele dingetjes die je al heel lang heel graag wilt, zijn nog leuker! Wat ik heb gekregen? Dit:


Photobucket
Ik heb alle afleveringen van Gossip Girl al gezien via internet, maar omdat ik deze serie beslist nog eens wil zien, besloot ik dat ik deze toch ook graag op DVD heb. Ik weet niet wat het is, maar een DVD is toch nog altijd iets wat ik graag in mijn kast zie staan, ondanks het feit dat je het ook gratis kan zien via internet. Ook koop ik al mijn DVD’s tweedehands. Veel mensen verkopen deze namelijk wanneer ze er één keer hebben naar gekeken. Veel geld gespaard! Wanneer ik enkele weken geleden zag dat VijfTV in het weekend Gossip Girl uitzendt, riep ik spontaan “kijk, die wil ik ook nog op DVD!”. Mijn moeder had dit opgepikt en voila… Onder de kerstboom vond ik het 1e seizoen en het tweede deel van seizoen 2. De rest wordt zeker ook aangeschaft!

Photobucket
Als tweede cadeautje kreeg ik van mijn grootouders deze kaarshouder. Hij weegt echt ontzettend veel! Deze is voor op mijn kot. Ze weten dat de hoofdkleur van mijn kot limoengroen is, en vandaar dat ze dit extra accessoire voor mij hebben aangeschaft. Ze vertelden mij dat het niet goedkoop was, maar hoe duur… Daar heb ik het raden naar.

Photobucket
Photobucket
En dan. Last but not least… Dé ketting waar ik al een kleine twee jaar op zit te kwijlen… Dé circle necklace van Dogeared. Oh, oh, oh, wat ben ik blij met dit cadeautje zeg! Deze kreeg ik alsnog van mijn grootouders cadeau voor enerzijds mijn Sinterklaas en anderzijds mijn Kerst. Ik weet niet of het op de foto goed duidelijk is, maar de ketting is echt wel heel erg dun. Ik had hem iets breder verwacht, maar uiteindelijk vind ik hem toch nog prachtig hoor. Sinds ik deze heb, is hij niet meer van rond mijn nek geweest. Ik heb de 16″ besteld en deze past perfect rond mijn nek. Als je zelf een iets bredere nek hebt, zou ik adviseren om een 18″ te nemen.

Wat heb jij gekregen voor Kerst?

Related posts:

Comments

 1. Valerie says:

  Aaaah, Gossip Girl heb ik ook gehad, maar dan alle delen van seizoen 2 en 3.
  Valerie onlangs geplaatst..Versace x H&M: My BuysMy Profile

 2. tamara says:

  gossip girl is erg leuk.

 3. Carolien says:

  Ik heb seizoen 1 van Gossip Girl ook cadeau gekregen! Leuke geschenken :)

 4. Bee says:

  Supermooie ketting, had ik nog nooit van gehoord, maar echt mooi! issie duur?
  Bee onlangs geplaatst..The Balm – Hot MamaMy Profile

 5. Marijke says:

  Leuke cadeautjes!!

 6. Lisa says:

  Mooie en leuke Kerst cadeaus! :) Gossip Girl rules <3 Veel kijkplezier en mooie ketting! :)
  Lisa onlangs geplaatst..Merry Christmas everyone!My Profile

 7. Axelle says:

  Wauw wat een gave cadeau’s en GG blijft leuk om naar te kijken ! :D

 8. Laura says:

  Oooh ik heb seizoen 4 van Gossip Girl gekregen!!!
  Laura onlangs geplaatst..Review Kneipp AmandelbloesemMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!