Modestyle <3 Matrix Thermale mist “Iron In”

Photobucket

Dat je haar dagelijks wordt blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf hoef ik je vast niet meer te vertellen. Daarom is het uiteraard belangrijk dat je je haar op een correcte manier beschermd en verzorgd. Wanneer je bijvoorbeeld je haar gewoon snel even droogt met je haardroger zorgt dit al voor een ware aanval op je haar. Gevolg: je krijgt beschadigd haar dat gaat kroezen.

De laatste tijd gebruik ik zelf steeds meer een stijl- of krultang en ik was al een hele tijd op zoek naar een goede hittebestendig product dat mijn haar beschermt en tevens een mooie afwerking verzekert. En sinds enkele weken heb ik dit product gevonden, namelijk de Iron In thermale mist van Matrix. Deze stylingspray maakt deel uit van de Design Pulse collectie waar je ook nog een spray-wax en een volumepoeder in kan vinden.

Wat zegt Matrix over de Iron In?

Een lichte thermale mist voor een langdurig behoud. Beschermt de haren tegen de warmte (haardroger, stijltang,…). Het heeft tevens een anti-kroezeleffect met een zachte en glanzende afwerking. Het is geschikt voor elk haartype. Je gebruikt het eenvoudigweg door op je haar te sprayen.

Ik ben zeker helemaal fan van deze spray! Mijn haar kroezelt niet meer als ik het bijvoorbeeld heb gedroogd met de haardroger en het blijft mooi in model wanneer ik mijn stijltang heb gebruikt. Wel moet je opletten dat je niet te veel in je haar sprayt, want dan voel je het product ietwat zitten in je haar.

Gebruik jij hittebestendige producten? Zo ja, welke?

Voor de Design Pulse Iron In thermale mist betaal je 16,50 EUR. De Matrix producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Matrix kapperszaken of verschillende online webshops.

Related posts:

Comments

  1. Klinkt goed en de prijs valt nog wel mee! :)

  2. Marijke says:

    Hij is zoo fijn!! Ruikt ook lekker!
    Marijke onlangs geplaatst..Review: Garnier Miracle Skin PerfectorMy Profile

  3. Maaike says:

    Deze is echt zalig!

Trackbacks

  1. [...] communiefeest aan het uitzoeken was, viel me plots op dat deze kleur van GOSH wel wat wegheeft van “Party in my Cabana” van O.P.I.. De nagellak in de flesjes is identiek, maar wanneer ik ze naast elkaar swatchte, was PIMC wel nog [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!