My GOSH Summer Look – 10 stappenplan.

Alle GOSH ambassadors kregen van GOSH de opdracht om een summer look samen te stellen met de producten die we thuis gestuurd hadden gekregen. Aangezien ik nog nooit een stap voor stap ooglook heb opgenomen, is dit voor mij een echte vuurdoop. Ik geef toe, ik vind het niet echt geslaagd – ik moet echt een manier vinden om de kleuren e.d. beter op foto vast te leggen. Ook heb ik een beetje een haatrelatie met mijn oogleden, ik vind ze echt lelijk – don’t ask me why.Maar de opdracht was er én ik moet iets inleveren, dus ik hoop dat jullie het nog een beetje geslaagd vinden…

Tot hier toe speelde ik wat ooglooks betreft zo goed als altijd op veilig. Ik ben meer een persoon die uitbundig gaat doen wat de lippen betreft – een knalroze kleurtje op mijn lippen, geen probleem, maar geel op mijn oogleden? No way! Omdat de zomerproducten van GOSH zo goed als allemaal knalkleurtjes zijn, kon ik uiteraard geen weg terug en moest ik het nu wel eens proberen! De summer look bestaat uit 10 simpele stappen! Ik daag je na het bekijken van de look dan ook uit om deze na te maken!

Photobucket

 • Stap 1.

Eerst en vooral heb ik een oogschaduwbasis aangebracht. Vervolgens bracht ik met een dun oogpenseel wat gele oogschaduw (uit Tropic Fever palet) aan op het onderste deel van mijn bewegend ooglid.

Photobucket

 • Stap 2.

Ik bracht lichtbruine oogschaduw (uit Brown Base palet) aan op het bovenste deel van mijn bewegend ooglid + de crease.

Photobucket

 • Stap 3.

Uit het Limelight palet gebruikte ik de donkerpaarse kleur en bracht deze met een dunne oogkwast aan in mijn buitenste ooghoek.

Photobucket

 • Stap 4.

En dan was het tijd om alles te blenden met een blendingkwast.

Photobucket

 • Stap 5.

Vervolgens bracht ik opnieuw wat gele en bruine oogschaduw aan.

Photobucket

 • Stap 6.

Op mijn wenkbrauwbot bracht ik lichtjes de highlighter kleur aan uit het Limelight palet. Dit deed ik met een brede oogschaduwkwast.

Photobucket

 • Stap 7.

De paarse oogschaduw bracht ik ook aan onder mijn oog.

Photobucket

 • Stap 8.

En vervolgens was het tijd voor oogpotlood en mascara. Ik gebruikt het Velvet touch oogpotlood van GOSH in “Truly brown” en de mascara was de Lengthening 2 step mascara van GOSH.

Photobucket

 • Stap 9.

Als finishing touch bracht ik de highlighter kleur die ik eerder gebruikte op mijn wenkbrauwbot ook aan in mijn binnenste ooghoek om een wakkere blik te creëren.

Photobucket

Photobucket

 • Stap 10.

Op mijn lippen bracht ik de roze Light ‘n shine lipgloss aan.

Uit welke paletjes ik de kleuren gebruikt heb, meer swatches, e.d. kan je in dit artikel nalezen. De bedoeling was om een lekker draagbare look voor overdag te creëren, maar toch gebruik te maken van enkele knalkleurtjes.

Uit de reactie van de winactie kan ik halen dat jullie graag wat meer full faces zouden zien. Ik zit wat dat betreft met nog wat koudwatervrees, maar er wordt aan gewerkt.

Hou jij van uitbundige ooglooks, of hou je het ook liever neutraal?

Related posts:

Comments

 1. Hanne says:

  Ik vind deze toch wel mooi hoor! :) En duidelijk uitgelegd. Wel had ik graag foto’s gezien van je beide ogen of gewoon je eene oog maar tot aan je wenkbrauw, dan krijg je een beter “beeld”
  We blijven oefenen hé! ;)

  • Lien says:

   Dank je wel voor je comment! Ja, achteraf zag ik dat ook, maar foto’s zijn gisteren genomen en tekst vandaag geschreven, dus ik moest roeien met de riemen die ik had. :D ‘t Zal wel zijn, blijven oefenen!

 2. Evii says:

  duidelijke uitleg! Goed gedaan :D

 3. Diana says:

  Mooie look hoor!

 4. Marijke says:

  Mooie look!

 5. Lisa says:

  Mooie zomerse look heb je ermee gemaakt! :)

 6. Judith says:

  Wat een mooie look!

 7. Eline says:

  Mooi gedaan!

 8. Aranka says:

  Mooie look! Ziet er echt mooi zomers uit!

 9. Natalie says:

  Heel mooi!

 10. Cindy says:

  Prachtige kleuren! Ik ga het snel in huis halen!

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!