New webshop in town!

Photobucket

Tijdens de examens bereik ik elke keer een hoogtepunt wat betreft het opstellen van een wishlist voor wat ik na de examens zeker moet gaan kopen. Dit keer is dat niet anders… Tijdens mijn pauzes surf ik – zonder het zelf te beseffen – van de ene naar de andere webshop. En zo kwam ik gisteren op Zalando terecht. Ik herinnerde me dat ik al eerder op deze website terecht was gekomen, maar dan de Nederlandse versie. Maar nu hebben wij Belgen ook het genoegen om een Belgische variant te verwelkomen! How cool is that? (nee, ik kijk niet naar Astrid in Wonderland hoor).

Naast zo goed als al mijn favoriete kleding- en schoenmerken, ik som er enkele op: Bench, Ash, Franklin & Marshall, G-Star, Pieces, Supertrash, Vero Moda en VILA, vind je er ook fantastische beautymerken! De beautymerken op een rijtje:

- Koh handverzorging
- Koh glazen nagelvijl
- USLU Airlines nagellak

Ik heb namelijk nog altijd een beetje last van gespleten nagels en ik hoop dat ik er eindelijk eens van af geraak! In dit artikel wordt wat algemene informatie gegeven over hoe je het beste je nagels verzorgt.

Daarnaast zag ik dat ze op deze webshop ook Ash verkopen. Ik ben nog steeds -hopeloos- op zoek naar de beige wedge sneakers. Opnieuw een webshop om in de gaten te houden of ze deze opnieuw in stock gaan hebben dus!

Wat zijn jouw favoriete beauty en fashion merken?

Related posts:

Comments

  1. AnnaSophia says:

    It keeps getting better! :-)

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!