Nieuwe lay-out!

Nee, stop! Je bent toch op Modestyle terecht gekomen! De lay-out is alleen veranderd. Ik liep al even met het idee te spelen om de lay-out te veranderen, maar ik vond niet onmiddellijk iets wat me aanstond. Tot gisteren… Ik keek maar een kwartiertje ofzo rond en *bam* daar was hij. Dé nieuwe lay-out voor Modestyle. Weet je… Soms is het gewoon meant to be.

Zie het alvast als een klein nieuwjaarscadeautje van mij aan jou. Oh, en er moeten hier en daar nog aanpassingen gedaan worden en er moet nog een header gemaakt worden, maar dit komt allemaal in orde!

Maar nu ben ik zo benieuwd…

Wat vind jij van de nieuwe lay-out?

 • No Related Posts

Comments

 1. Lisa says:

  Looks good! :) Mooi en strak :D
  Lisa onlangs geplaatst..Merry Christmas everyone!My Profile

 2. Maaike says:

  Ziet er leuk uit. Chocoladebruin is altijd een voltreffer … MMMMmmm Doet me denken aan pralientjes met frambozencoulis ofzo
  Maaike onlangs geplaatst..Review: Supernaturals arganolie met lavendelMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!