NYX Round Lipstick “Fig” en “Indian Pink”

Photobucket

Op somethingsuperbeautiful.blogspot.com houdt NeonRocks een blogsale en wanneer ik een nagellakje van O.P.I. voor slechts 6 EUR op de kop kon tikken, moest ik geen twee keer nadenken! Omdat ik dan toch aan het kopen was, besloot ik ook nog een nagellakje van Essence en twee Round Lipsticks van NYX over te kopen. Over deze laatste wil ik het graag vandaag met jullie hebben…

Photobucket

Ik had slechts één andere Round Lipstick, namelijk “Chaos”, maar eigenlijk moet ik toegeven dat ik deze nog niet zo heel vaak heb gebruikt. Hij is heel erg fel en kruipt bij mij al snel in lijntjes. Toch wou ik de Round Lipsticks nog een tweede kans geven! Vooral omdat zoveel beautybloggers er zo lovend over spreken. Dus kocht ik de twee lipsticks over voor twee EUR / stuk. De kleuren zijn “Fig”, een mooi roze kleur en ” LSS 550 Indian Rose” een wat meer peach / roze kleur met gouden shimmer.

Laat ik eerst en vooral beginnen met de swatches…

Photobucket
“Fig”

Photobucket
“Indian Rose”

De Round Lipsticks zijn redelijk creamig en smeren bijgevolg heel makkelijk uit. Let wel op dat je deze lipsticks altijd op droge lippen smeert, want wanneer je bijvoorbeeld nog wat lipbalsem op je lippen hebt, zal deze lipstick gewoon van je lippen glijden. Hoe ik ze aanbreng? Ik scrub eerst mijn lippen, vervolgens breng ik een eerste laag aan en dan hap ik deze af met een tissue. Tenslotte breng ik nog een laatste laag aan en nu blijft de kleur toch enkele uurtjes zitten. Als ik iets eet of drink, vervaagt de kleur wel redelijk snel. Ben je op zoek naar een longlasting lipstick, dan zou ik deze dus niet echt aanraden…

Photobucket

Wat ik heel handig vind aan de verpakking van deze lipsticks, is dat de kleur die je onderaan ziet, exact overeenkomt met de kleur van de lipstick zelf. Heel handig wanneer je een iets grotere stash hebt of meerdere Round Lipsticks!

Photobucket

Ik krijg wekelijks mailtjes welke lipstick ik draag op mijn Gravatar-foto – foto die wordt geplaatst wanneer ik een comment op sites nalaat. Wel, dat is de “Tokyo a pink pink” lipstick van Wet ‘n Wild. Ik swatchte even deze (links) en “Fig” rechts en zoals je ziet lijken deze wel redelijk op elkaar. “Tokyo a pink pink” heeft nog net iets meer een blauwe ondertoon, waar “Fig” iets roziger is.

Heb jij reeds Round Lipsticks van NYX in jouw bezit? Welke kleuren raad je zeker en vast nog aan? En welke niet?

Round Lipsticks van NYX zijn o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop en Enchantra.

Related posts:

Comments

 1. kimberly says:

  Fig is pretty!!

 2. Selina says:

  Mooie kleurtjes!! Ik vind Peach Bellini een echte aanrader, lekker fel en zomers!

 3. Helen says:

  Mooie kleuren! Fig is mijn persoonlijke favoriet!

 4. Alyssa says:

  Twee erg mooie kleuren! Mijn favorieten zijn Eros (knalrood) en Spell Bound (iets donkerder roze).

 5. Greet says:

  Fig heb ik ook, is een van mijn favoriete kleurtjes in heel mijn stash! Ik hou van de nyx round lipsticks

 6. Eline says:

  hele mooie kleuren!

 7. Lauren says:

  Mooi! Ik heb zelf Paris en Thalia :) Ik vind dat ze trouwens een rare geur hebben, zo’n beetje wasgoedachtig…

 8. Aranka says:

  Fig ziet er echt prachtig uit!

 9. Esmay says:

  Mooie lipsticks allebei!

 10. Elien says:

  ik vind ze prachtig!!

 11. Romy says:

  Waauw, Fig is echt ontzettend mooi!

 12. Marijke says:

  Deze twee staan ook al heel erg lang op mijn wensenlijstje.
  Orange Soda wil ik ook nog eens uitproberen..

Trackbacks

 1. [...] de blogsale van Something Super Beautiful kocht ik naast de twee NYX round lipsticks ook een nagellak van O.P.I. voor slechts 6 EUR! De kleur in kwestie is “Sweet as [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!