Parfum: crush du jour!

Photobucket

Op een druilerige zaterdagnamiddag werd het studeren me even allemaal te veel en zodus sprong ik de auto in richting het plaatselijke shopping center. Ik deed wat aan window shopping, kocht enkele essentiële spulletjes – lees: nagellak – bij Kruidvat en toen viel mijn oog plots op een nieuw parfum bij Yves Rocher. Je moet weten dat ik al enkele jaren lid ben van de A.V.M.T. (Anonieme Verslaafden van Monoï de Tahiti). Ik jaag er jaarlijks minimum – I kid you not – tien flesjes 3-in-1 after sun melk door van Yves Rocher. Die geur… Ik kan er een hele lofzang over schrijven. Zo zuiders, zo zwoel, zo hemels! En daar stond ie dan plots, de eau de toilette van Monoï de Tahiti. Ik spray’de wat op m’n polsen, rook eraan én was verkocht! Toch besloot ik om hem niet te kopen. (Je hoeft me niet te begrijpen hoor, soms maak ik onbegrijpbare beslissingen) ‘s Avonds vroeg ik me af wat ik toch de hele tijd rook… En inderdaad, zo’n zeven uur later rook ik die eau de toilette van een kleine 15 EUR nog steeds. Alle parfums vervliegen binnen de paar uur, maar deze is op mijn huid geschreven. Hij blendt gewoon perfect met mijn huid. 24 uur later rook ik hem trouwens nog steeds. Onbegrijpelijk!

Ik heb hier nog ergens een bon van Yves Rocher liggen, dus verwacht maar dat ik binnenkort enkele flacons insla! Eentje voor in m’n handtas, eentje voor op m’n bureau, eentje voor op m’n kot. Hij moet maar zo goedkoop niet zijn.

Tot zover mijn lofrede over Monoï de Tahiti…

Heb jij momenteel een complete parfum crush?

Related posts:

Comments

 1. beauties says:

  flower tag van kenzo heeft me aangenaam verrast :)
  beauties onlangs geplaatst..I love blogging tagMy Profile

 2. LaurenGlitterss says:

  Oh dat is ook mijn lievelingsgeur ooit!! Sinds ik hem ontdekt heb, heb ik hem iedere dag gedragen. Ik heb er trouwens al veel complimentjes over gekregen, het is dus echt wel een populaire geur :-)

 3. Esmay says:

  Mmmm, die geur is zo lekker tropisch!
  Esmay onlangs geplaatst..LIFESTYLE glamour july issueMy Profile

 4. Nathalie says:

  Ik heb hem! Ben al jaren fan van die geur dus ik moest deze wel inslaan. Ik kocht hem via de webshop, daar staat hij 1x voor 15 euro ipv 25 maar als je goed zoekt normaal ook voor 13,90 + 2 mini douchegels in die geur. Hoera. En toen heb ik ook nog maar wat bruistabletten en zo ingeslagen ;)

 5. Marijke says:

  Deze geur is echt zalig!! :-) Ben ook al jaren fan! :)
  Marijke onlangs geplaatst..L’Oréal Professionnel Mademoiselle InfiniumMy Profile

 6. Suzanne says:

  Ik wilde deze laatst kopen met een kortingsbon maar helaas…uitverkocht! Binnenkort maar weer eens kijken of ‘ie weer op voorraad is. :)
  Suzanne onlangs geplaatst..Knapperige groentetaartMy Profile

 7. Maaike says:

  Al van toen ik mijn eerste fles Monoi¨olie versleet dacht ik ‘ Damn, dit zouden ze in parfumvorm moeten hebben.’ En zie .. my prayers have been answered
  Maaike onlangs geplaatst..My make-up wishlist of the moment !My Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!