Review mineralissima #2.

Photobucket

Vorige zaterdag kon je het allereerste deel lezen van de minerale webshop Mineralissima. Toen gaf ik mijn mening over de foundations, de all over powders en de concealers. De eerste indruk van dit minerale merk was in ieder geval heel erg positief! Vandaag vertel ik je wat meer over de blush, bronzer, oogschaduw en hét favoriete product van Mineralissima.

Photobucket

Photobucket

Op bovenstaande foto zie je van links naar rechts: Youth dew, glow shimmer en sneaky blusher. Allereerst review ik voor jullie de youth dew. Dit is zowat het populairste product op Mineralissima! “Dit poeder geeft je huid een levendige look. Gebruik onder foundation voor een stralende huidteint of op foundation voor een gezonde gloed. Zacht glinsterend.” vertelt men op de webshop. Het product zorgt ervoor dat je een mooie gezond ogende huid bekomt. Zoals je op bovenstaande foto kan zien lijkt het een redelijk licht product, maar eenmaal je het hebt aangebracht op je huid, krijg je een mooi naturel effect. Ik gebruik het soms ook zonder foundation, wanneer ik er niet te opgemaakt wil uitzien, maar toch niet zonder make-up de deur uit wil. Het is dus echt een multifunctioneel product! Voor 20 g betaal je € 14,00.
De glow shimmer is een ultralicht gouden shimmer poeder voor het gezicht en lichaam. Omdat er redelijk veel shimmer in dit poeder zit, gebruik ik het niet zo graag als bronzer. Maar wanneer ik naar een feestje ofzo ga, vind ik het wel leuk om dit poeder te gebruiken. Voor 20 g betaal je € 12,50.
Rechts op de foto zie je de sneaky blush. Dit is een iets donkere blush met shimmer erin. Je hebt niet veel nodig om een mooi resultaat te bekomen. Best breng je deze aan met een stippling brush. Voor 20 g betaal je € 9,00.

Photobucket

Op bovenstaande foto zie je zes oogschaduwsamples in de kleuren: aphrodite, happy, sweet pea, blueberry, orchid en nugget. Ook krijg je bij een testerspakket een oogschaduwkwast die ook van hele goede kwaliteit is. De oogschaduw zelf is zeer goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen moet je er wel op letten dat je je borsteltje goed afklopt vooraleer je de oogschaduw aanbrengt om fall out te vermijden. Ook breng je best onder je ogen wat los poeder aan dat je na het opmaken verwijdert. Zo kun je de fall out alsnog verwijderen wanneer die er toch nog wat was. De oogschaduw kost € 4,75 voor zo’n 5 g. Uiteraard zijn er voor alle producten ook testformaten beschikbaar.

Photobucket

Zoals je kan lezen is dit een webshop met een prachtige kwaliteit van make-up. Ik ga zeker wat meer bestellen bij deze webshop. De verzendkosten zijn ook heel erg laag, namelijk € 1,75 binnen Nederland en zo’n € 3,75 voor België en andere landen binnen Europa.

Related posts:

Comments

  1. Frauke says:

    Mooi hoor! x

  2. Hanne says:

    Die Youth Dew ziet er zalig uit!

  3. Eline says:

    leuke kleurtjes!!!

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!