Review x winactie – L’Oréal Professionnel Play Ball

Photobucket

Enkele maanden geleden ontving ik drie nieuwe producten van L’Oréal Professionnel om te testen. Ik denk dat ik nog nooit zo onder de indruk ben geweest van een verpakking als bij deze Play Ball producten, drie producten die een geweldig originele en retro look kregen aangemeten! Deze drie bouncing stylingproducts beloven een brutale look te creëren. Eerst overloop ik de werking van de drie producten en vervolgens krijg je meer informatie over hoe je deel kan nemen aan de winactie!

About the products.

Het gamma bestaat uit twee mousses en een wax:

Photobucket

 • Crispy Curl Mousse (17.45 EUR)

Geef uw krullen een vernieuwende bounce! Scrunch de mousse tussen uw handen en luister wanneer ze bruist, alvorens ze aan te brengen op schoon, handdoekdroog haar. Definieer uw krullen door enkele haarlokken rondom uw vingers te winden, tijdens het droogblazen. Deze mousse heeft een heerlijk parfum van frambozen.

Resultaat: ondeugende, levendige krullen

Photobucket

 • Supersize Mousse (17.45 EUR)

Dramatiseer uw volume! Laat de mousse opzwellen in uw handpalm en breng ze aan op schoon, handdoekdroog haar. Droog uw haar met een haardroger en blaas omhoog, vanuit de haaruiteinden, voor extra volume. Deze mousse heeft een heerlijk parfum van agrum.

Resultaat: gegarandeerd XXL volume.

Photobucket
Photobucket

 • Working Gum (17.45 EUR)

Een ultra-sterke kneedbare gum-wax! Boost uw stijl met deze ultra-sterke, kneedbare gum-wax! Verwarm een kleine hoeveelheid van het product in uw handen en creëer de look die u wil. Geen residuen. Dit product heeft een heerlijke pompelmoesgeur.

Resultaat: vervormbare, buitensporige en ongelimiteerde fixatie.

Modestyle’s opinion!

Ook helemaal benieuwd geworden naar deze producten? Wel, ik mag twee keer de Supersize Mousse en twee keer de Working Gum weggeven! Ik ben zelf het meest enthousiast over de working gum. Ik probeerde deze o.a. al uit op mijn neefjes en het product is echt heel fijn in gebruik. Ook voelt deze naar mijn gevoel anders en steviger aan als andere waxproducten waar ik eerder mee heb gewerkt. Bij mezelf gebruik ik deze wanneer ik krullen in mijn haar heb aangebracht en ik voor wat extra fixatie wil zorgen. Met gewone haarlak zakken de krullen na enkele uurtjes gewoon uit mijn haar. Met deze gum-wax blijven ze zo goed als de hele dag op hun plaats. Je hebt ook maar heel weinig product nodig.

De Crispy Curl is een gevalletje apart. Ik vind hem namelijk anders dan een gewone mousse. Je lijkt eerst een soort gas uit het flesje te spuiten dat in enkele seconden tijd verandert in een mousse. Ik heb van mezelf wat golvend haar en wanneer ik deze gebruik kan ik de bekken in mijn haar wat extra in de verf zetten. Wanneer ik graag wat meer volume / textuur in mijn haar wil en ik geen tijd heb om met die krultang aan het werk te gaan, zorgt de Crispy Curl voor een snelle en eenvoudige oplossing!

Tenslotte hebben we nog de Supersize Mousse. Wederom een aangenaam product met een heerlijk zomers geurtje! Deze zorgt voor *bam* massa’s volume in mijn haar. Aangezien ik zelf redelijk dik haar heb, vind ik het soms iets té volumineus worden – zeker als ik mijn haar ook nog eens ondersteboven droog -, maar voor mensen die moeilijk volume in hun haar krijgen, raad ik dit product zeker aan!

Nog een pluspunt dat voor alledrie de producten geld is de associatie kleur-geur. De roze fles ruikt naar framboos, de oranje naar pompelmoes en de gele naar agrum. L’Oréal is de natuurlijk duidelijk trouw gebleven en koos voor voor de hand liggende combinaties.

Photobucket

Win, win, win!

Ik mag vier mensen gelukkig maken om ofwel de Supersize Mousse ofwel de Working Gum te winnen. Van elk mag ik er namelijk twee weggeven. Wel vraag ik je om even onderstaande puntjes te lezen en de regels te volgen:

 • Laat een comment achter op dit artikel met de boodschap dat je meedoet aan deze winactie.
 • Modestyle.be bestaat sinds 1 september twee jaar! Ik hoor graag van jou welk(e) artikel(s) jou het meest is/zijn bijgebleven.
 • Like de facebookpagina van L’Oréal Professionnel -> klik!
 • Like op deze facebookpagina ook het bericht dat bij deze winactie hoort, zo weet ik dat je aan bovenstaande vereiste hebt voldaan.
 • Laat een geldig e-mailadres achter bij je comment (in het voorziene vakje) zodat ik je kan contacteren als je hebt gewonnen.
 • Je kan een extra kans verdienen door reclame te maken voor deze wedstrijd. Je kan bijvoorbeeld op twitter dit bericht plaatsen: “RT & WIN een L’oréal Blay Ball product (twv 17,45 EUR) op @modestyleBE! Meedoen is simpel, lees de voorwaarden hier >>> http://bit.ly/rryyJD”. Je kan ook reclame maken op je site of op facebook,… Laat dit dan even weten in je comment.

Je kan meedoen tot woensdag 14 september 2011, 23u00. Deze winactie is enkel geldig voor Belgische lezers en lezeressen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Veel succes!

De L’Oréal Professionnel Play Ball producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de L’oréal Professionnel kapperszaken voor een prijs van 24,60 EUR.
Voor meer info over alle L’Oreal producten kan je terecht op de L’Oreal Professionnel website!

Related posts:

Comments

 1. retro-elke says:

  Wat leuk ik doe graag mee! :)
  - Vooral de shoplogjes en de goede revieuws van make-up producten zijn mij vooral bijgebleven.
  - Ik volg L’Oréal Professionnel via facebook.
  - Het bericht heb ik wel niet op de fb pagina gevonden … Maar ik heb je een vriendschap verzoek verzonden.En dan kan je zien dan de L’Oréal Professionnel pagina op mijn fb bij overig staan (ik volg die paigna al een tijdje ;) )
  - Ook heb ik het op twitter gezet :
  http://twitter.com/#!/RetroElke/status/110252179104866304

  Liefs Elke

 2. strietje says:

  Ik ben wel benieuwd naar die Crispy Curl… Worden je krullen ‘hard’ als je de mousse er in hebt gedaan? Want daar hou ik echt niet van!

 3. Daniëlle says:

  Wat een ontzettend leuke verpakkingen! Ben benieuwd naar de producten! Hoop dat ze snel in Nederland komen! Succes alle Belgische dames ^.^

 4. Lynn says:

  Ik wil heel graag meedoen! Ik heb iets goeds nodig om mijn korte haren in model te brengen.

  Artikels uit de categorieën ‘how to’ en ‘tested’ blijven me het meest bij.

  Ik heb L’Oréal Professionell en het bericht op de pagina ‘geliket’.

  Ik heb ook reclame gemaakt op Facebook. De boodschap luidt “WIN een L’oréal Blay Ball product (t.w.v. €17,45) op modestyle.be! Meedoen is simpel. Klik op de onderstaande link.” (Te zien op https://www.facebook.com/profile.php?id=100000876307772, maar mijn profiel is privé.)

 5. Lynn says:

  Als ik mag kiezen: ik ben het meest enthousiast over de ‘Working Gum’. Op de foto lijkt de wax net kauwgom!

 6. Deborah says:

  Hallo!
  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie!
  Het artikel wat mij het meeste bij is gebleven komt uit de catogorie tested!
  en gaat over de One by One mascara, ik twijfelde namelijk of ik hem zou kopen, dankzij jou artikel heb ik hem toch gekocht!
  vind het fijn om te zien hoe een product is voordat ik het koop!

  Ik like de facebookpagina van loreal en heb dat artikel ook geliked!
  én heb getweet!; http://twitter.com/#!/DeborahRachel1/status/110654920629288961

  liefs, Deborah

 7. Els says:

  ik doe graag mee.
  ik steek het meeste op van je ‘how to’ artikels, dus laat er gerust nog heel wat komen.

  groetjes,
  Els.

 8. Frederique says:

  Ik doe natuurlijk mee :)
  Wat het meest is bijgebleven is dat je altjid goede en uitgebreide How-to’s schrijft,
  Waardoor het eigenlijk heel eenvoudig wordt om het ook te kunnen :)
  Ik heb de pagina geliked en het bericht op die pagina!
  Fingers crossed :)

 9. Mimi says:

  Ik wil graag meedoen aan deze wedstrijd.
  Het leukst vind ik de haarverzorgingsartikels.
  http://twitter.com/#!/BibiLovesNana/status/113530306157477888
  Mimi onlangs geplaatst..Tromgeroffel…My Profile

 10. Ivy says:

  Het leukste artikel vond ik de Dior workshop. Het is fijn om te zien dat je de producten op een andere manier leert kennen en jij dit op jouw beurt aan je lezers presenteert. Ik ben trouwens zelf grote fan van Dior oogschaduwpaletjes met de 5 kleuren.
  Ik speel graag mee voor de supersize mousse omdat ik heel graag volume wil in mijn kapsel.

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!