Spartoo x Kipling: love it!

Photobucket

Zoals ik in dit artikel reeds liet weten, bestelde ik op de webshop van Spartoo.nl een handtas van Kipling. Ik was nog op zoek naar een grote handtas die aan volgende eisen voldoet: groot, stevig, neutraal uiterlijk, comfortabel en ook nog eens trendy. De Irenio van Kipling leek perfect aan die voorwaarden te voldoen. En aangezien het ook nog eens was op de webshop – die nog steeds gaande zijn trouwens! -, was de keuze snel gemaakt.

Nadat ik de handtas had besteld, kon ik via mijn account op Spartoo perfect volgen waar mijn pakketje zich precies bevond. Omdat ik had gekozen voor een verzending via Kiala, werd ik ook via deze site op de hoogte gehouden. Ik vind het altijd een groot pluspunt als ik zelf de reisweg van een pakketje kan volgen, omdat ik vroeger al wel eens problemen heb gehad met de post. Ik plaatste mijn bestelling op woensdag en zaterdag kreeg ik al een mailtje dat mijn pakketje voor mij klaar lag op mijn Kialapunt. Als je rekent dat de webshop van Nederland naar België moest verzenden, vind ik dat dus aardig snel!

Photobucket

Photobucket

Eénmaal thuis kon ik niet wachten om de doos open te maken. Hé, ik zat midden in mijn examenperiode en dat was zowat het hoogtepunt van mijn dag! Deze tas van Kipling vind ik echt P-E-R-F-E-C-T! Heerlijk groot, maar toch toont ze niet megagroot, comfortabel – de stof is zooo zacht, je kan het stiekem ook als kussen gebruiken volgens mij – en ze kan zowel dienen als handtas, shopper of schooltas. Tot zelfs mijn grootste classeur – waar je iemand het hoofd mee kan inslaan – past erin! Die raakt zelfs niet in mijn Longchamps Pliage. En op een dag paste er gewoon een fles water, een pennenzak, twee boeken, een sjaal, portemonnee, kaartenhouder, agenda en nog heel wat andere spulltjes in. Die tas heeft volgens mij een bodemloze bodem – of hoe zeg je dat? Ik heb alvast een nieuwe tascrush…

Heb jij op dit moment een handtas waar je helemaal gek van bent?

Related posts:

Comments

 1. Woow wat een mooie tas! En leuk dat er nog korting op was :) Ik zou wel zo’n Kate Moss for Longchamp willen.. Maar gaat toch een beetje boven mijn budget :D

 2. Elke says:

  Wat een mooie tas! Ziet er ook heel erg handig uit. :)
  Elke onlangs geplaatst..Essence ~ glitter frosterMy Profile

 3. deijsprinses says:

  Momenteel ben ik op zoek naar een messenger bag met een knalkleur maar nog niet gevonden. Moest je eentje tegen komen ;)
  PS: Mooie tas, heel handig me dunkt!
  deijsprinses onlangs geplaatst..Kooky SwatchMy Profile

 4. LaurenGlitterss says:

  Echt een mooie handtas! Mijn favoriet momenteel is mijn lv speedy :-)

 5. Marijke says:

  oh die ziet er fijn uit!! Ik heb de Bhilai besteld :-)
  Marijke onlangs geplaatst..Personal: Instagram JanuariMy Profile

 6. Lisa says:

  Hele mooie handtas! :) Zelf ben ik erg blij met een roze tas van Accessorize :D
  Lisa onlangs geplaatst..London shoplogMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!