Summer approved: dé vernieuwde 3D Gloss van Bourjois

Photobucket

In de winter ben ik een lipstick-girl, maar in de zomer durf ik al sneller naar een lipgloss grijpen. Die glanzende liplook geeft me een instant summer feeling. En nu de zomer – in kalendertijd – officieel gestart is, heb ik mijn favoriete lipglosses wederom een prominent plaatje gegeven. Sinds kort is er een nieuwe lipgloss de familie komen vergezellen, namelijk de Gloss Effet 3D Max 8H van Bourjois. En wanneer je de naam van deze lipgloss leest, weet je gelijk wat hij allemaal belooft: glossy shine, 3D effect en hij zou 8 uur blijven zitten. Hmm… Dit glossje klinkt in ieder geval veelbelovend. Maar voldoet hij ook aan al deze eisen? Ik testte de lipgloss in de kleur “Rouge Sunny” voor je uit.

Op naar het ultieme oordeel!

Photobucket

Glossy shine

Zoals je kan zien op onderstaande swatch bevat deze lipgloss een hoog gloss-gehalte. Het is daarnaast ook een prachtig gepigmenteerde lipgloss. De kleur die je op de applicator ziet, is ook de kleur die op je lippen terecht komt. Heerlijk vind ik dat! Ik moet overigens toegeven dat ik de laatste weten alleen maar deze lipgloss heb gedragen – qua lipproducten hé, niet te ver gaan denken! -, omdat hij heel makkelijk combineerbaar is. Wat oogpotlood, mascara, lipgloss en hup, ik was klaar om naar het examen te vertrekken. Oh ja, en concealer, lot’s of concealer voor die wallen… Tenslotte wil ik graag nog even vermelden dat hij een klein beetje plakt. Ik vind het zelf helemaal niet storend, want dan weet ik tenminste dat ik lipgloss op m’n lippen heb zitten.

Photobucket

3D effect

Goh, dit is een moeilijke… De lipgloss glanst uiteraard mooi, maar ik heb nu niet het gevoel dat mijn lippen optisch groter lijken wanneer ik deze lipgloss op heb. Voor mijn part kan het 3D effect dus gerust geschrapt worden in de naam van deze lipgloss, te veel is namelijk ook niet goed.

Ultra-lange houdbaarheid van kleur en glans

Ik moet toegeven dat ik verbaasd was over de houdbaarheid van deze lipgloss. Ik bracht hem om 11 uur ‘s morgens aan, dronk een flesje water, at mijn lunch, dronk een blikje cola, ging fietsen en wanneer ik om 14 uur opnieuw thuis was zat de kleur er nog steeds op. Niet meer zo fel als om 11 uur, maar toch, je zag nog steeds dat ik lipgloss op had. Aangezien de gemiddelde lipgloss al na de lunch volledig van mijn lippen verdwenen zou zijn, vervult deze lipgloss zijn laatste belofte.

Photobucket

De lipgloss brengt overigens ook heel fijn aan. Je hebt op beide zijden van de applicator voldoende lipgloss zitten voor je boven- en onderlip van een mooi kleurtje te voorzien.

Nog wat extra’s… Over granaatappels enzo.

De vernieuwde 3D gloss van Bourjois bevat een uniek ingrediënt: de granaatappel. Een ‘superfruit’ dat boordevol antioxidanten zit – nog meer dan in groende thee – en daarnaast ook kleurfixerende eigenschappen bevat. Een extra leuke eigenschap is dat de granaatappel zorgt voor een heerlijk fris smaakje wanneer je de lipgloss aanbrengt.

Acht fruitige kleuren

Photobucket

 • 11 Beige mellow: beige rosé, teder en onschuldig, doet denken aan de weke zachtheid van een lychee
 • 12 Brun delight: energiek roodbruin, met verleidelijke accenten
 • 13 Orange fruity: zuurtjesoranje, puur en oppeppend als mandarijnenpulp
 • 14 Rose watery: fris en gulzig rose, schijnbaar afkomstig uit het hart van een guave
 • 15 Rose yummy: fris, lichtjes blauwgetint roze, zoet als een framboos
 • 16 Prune exquisite: intens roze, blauwgetint als een sappige pruim
 • 17 Grenade juicy: de ster van het gamma: een granaatappel met dieprode accenten, boordevol frisheid en vitaminen
 • 18 Rouge sunny: helderrood geïnspireerd op de bloedsinaasappel.

Nog op de wishlist: Rose watery, Rose yummy en Grenade juicy!

Wat is jouw favoriete kleur?

De Gloss Effet 3D Max 8H van Bourjois is vanaf juli 2012 verkrijgbaar voor een prijs van 11,99 EUR bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.

Related posts:

Comments

 1. BeautyLoves says:

  Ik vind het een fijne gloss, ik heb zelf Rose Yummy en ben dol op de kleur, geur en textuur!
  BeautyLoves onlangs geplaatst..FILMPJE: VAKANTIESTASHMy Profile

 2. Ziet er goed uit! De andere kleuren zijn ook mooi! :)
  The Beauty Gem onlangs geplaatst..Kruidvat aanbiedingen 26 juni – 1 juli 2012My Profile

 3. Esmay says:

  Toch best een pretty colour!
  Esmay onlangs geplaatst..MAGAZINE vogue issue 4My Profile

 4. Marijke says:

  Mooi kleurtje!
  Marijke onlangs geplaatst..Random Beautynieuws!My Profile

 5. Diana says:

  Zo’n schone kleur!
  Diana onlangs geplaatst..Guestblog Anneleen // Dinosaur PlushieMy Profile

 6. ik heb er ook eentje, echt een mooie gloss!
  Beauty Treasures onlangs geplaatst..LUSH | HEERLIJKE HANDVERWENNERIJMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!