Swatch – Once in a blue moon (Diamond Cosmetics)

Photobucket

Dat ik altijd al een speciale band heb gehad met de nagellak van Diamond Cosmetics, heb je al vaker kunnen lezen op Modestyle. Het waren zowat de nagellakjes die ervoor zorgden dat mijn liefde voor nagellak is ontstaan. Ondertussen heb ik een tiental verschillende kleuren van dit merk en één van de laatste nieuwe is “Once in a blue moon”. Dit is een kleur uit de zomercollectie van 2011. Echter vind ik hem zelf ook perfect draagbaar in de winter.

Photobucket
natuurlijk zonlicht

Photobucket
met flits

“Once in a blue moon” heeft een “cream” substantie en de kleur zelf is best moeilijk te omschrijven – goh, hier heb ik toch altijd moeite mee! Het is een appelblauwzeegroen kleurtje dat iets meer naar het blauwe nijgt dan naar de groene kleur. Het lakje dekt perfect in twee laagjes. Als Diamond Cosmetics ooit van plan is iets te veranderen aan de nagellakjes, dan zou ik persoonlijk investeren in een breder borsteltje. Andere goedkope merken à la Catrice hebben ons nu zo verwend met de dikke borstels en die lakken gewoon sneller / fijner.

Ik heb deze nagellak vijf dagen opgehad en dan heb ik het kleurtje veranderd, omdat ik het beu gezien was. Ik had op dat moment één chip op mijn wijsvinger, maar dat was het gevolg van het feit dat die nagel gespleten is – zie je ook op de foto. De koude doet geen goed aan mijn nagels! Maar gelukkig hebben we de lemony flutter…

Heb jij nagellak van Diamond Cosmetics? Welke zijn jouw favoriete kleuren?

De nagellak van Diamond Cosmetics is te koop bij Boozyshop. “Once in a blue moon” heeft een prijs van 3,95 EUR.

Related posts:

Comments

 1. Mandy says:

  Prachtig kleurtje
  Mandy onlangs geplaatst..Swatches: China Glaze Nagellak ElectroPop deel 1.My Profile

 2. Bellachique says:

  Heel leuk kleurtje, ook fijn dat hij goed dekt :) .

 3. Lyanne says:

  Mooie kleur!

 4. deijsprinses says:

  Ik ken het merk helemaal niet maar wel een mooi kleurtje!
  deijsprinses onlangs geplaatst..TaboeMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!