Tested: Emotional Brilliance ‘onafhankelijk’ eye liner

Photobucket

Ik liet je in dit uitgebreid verslag reeds kennis maken met de nieuwste collectie van LUSH: Emotional Brilliance. Kort samengevat bevat deze collectie vloeibare lippentints, vloeibare eyeliners of een crème oogschaduws, 32 in totaal. Wanneer je naar de winkel gaat, kan je zelf ook een test doen en aan het LUSH-wiel draaien. Je moet dan drie kleuren aanwijzen die je het meeste aanspreken. Kleur 1 staat voor je sterkte/zwakte, kleur 2 voor je onbewuste behoefte en kleur 3 is je talent. Ondanks het feit dat ik hier eerst niet echt in geloofde, klopte het bij mij toch wel een beetje. Vandaag toon ik je swatches en geef ik mijn mening over de eye liner en in het artikel van morgen kom je wat meer te weten over de lippentints.

Photobucket

Photobucket

Mijn drie kleuren. Mijn sterkte/zwakte was leiderschap, mijn onderbewuste behoefte vastberaden en mijn talent onafhankelijk.

De eye liner ‘onafhankelijk’ is de zwarte eye liner uit het assortiment. Samen met de gouden eye liner (‘fantasie’) wijkt deze lichtjes af van de andere eye liners, omdat deze onmiddellijk op je ooglid setten, de andere kleuren kan je nog lichtjes smudgen (vervagen). De basis van ‘onafhankelijk’ en ‘fantasie’ is een infusie van ogentroost, een kruid met een oude traditie voor gebruik rond de ogen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wanneer ik de eye liner voor de eerste keer aanbracht, was het nog een klein beetje zoeken hoe het penseeltje precies werkt. Maar ik moet toegeven dat het een heel gebruiksvriendelijke kwast is, want ik ben niet opnieuw moeten beginnen! Je moet voor één mooi zwart strak lijntje te trekken wel een paar keer nieuw product nemen, maar aangezien er maar liefst 5 gram product in het flesje zit, kom je hier een eeuwigheid mee toe (ter vergelijking: deze eye liners van GOSH bevatten 1,8 gram)! Het kwastje werkt vervolgens heel precies en, in tegenstelling tot ik had verwacht, ligt het dopseltje ook makkelijk in de hand.

Zoals door LUSH wordt aangegeven, set deze eye liner zich inderdaad heel snel. Dit vind ik zeker een pluspunt, omdat ik zelf half overhangende oogleden heb en dus het gevaar bestaat dat de eye liner overal op m’n ooglid terecht komt. De eye liner blijft daarnaast ook een hele dag mooi zitten, maar ik had wel het gevoel dat als ik ietwat per ongeluk over de eye liner wrijf, deze lichtjes kan afbrokkelen. Niet aan je ogen komen is dus de boodschap!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zoals je op de foto’s kan zien, is ‘onafhankelijk’ een puur zwarte kleur. Ik heb zelf nogal een haat-liefde verhouding met eye liners, omdat mijn ogen geïrriteerd raken van de meeste eye liners. Hier heb ik met deze van LUSH gelukkig geen problemen mee.

Photobucket

Zoals je hierboven kan lezen, zitten er parabenen in deze eye liner, maar slechts in heel minieme concentratie. Deze zorgen er voor dat je de eye liner zo lang mogelijk kan gebruiken en bestrijd eveneens tegen mogelijke bacteriën.

Gebruik jij vaak een eye liner? En wat vind je van deze?

De Emotional Brilliance producten zijn momenteel verkrijgbaar bij alle LUSH winkels en online voor een prijs van 17,95 EUR.

Related posts:

Comments

 1. Esmay says:

  Huh, op de swatch op je hand ziet ‘ie er echt goed zwart uit, en op je ogen vind ik ‘m een beetje blauw uitslaan?! Ach welja, de eyeliner qua werking sounds good!
  Esmay onlangs geplaatst..lifestyle / bagels & beansMy Profile

 2. beauties says:

  mooie look :)
  beauties onlangs geplaatst..W.I.C. by Herôme: Magical IndiaMy Profile

Trackbacks

 1. [...] liet ik je reeds weten dat ik heel tevreden ben over de eye liner van de Emotional Brilliance lijn van LUSH. Maar ben ik even lyrisch over de liptints? Bij de [...]

 2. [...] haast geen andere mascara meer gebruikt. Of andere mascara’s konden niet aan deze tippen. – LUSH Emotional Brilliance ‘onafhankelijk’ eye liner. Moet je nagaan… Een tweetal jaar geleden had ik een absolute haatverhouding met eye liners, [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!