Vervroegd soldenshoppen? Shop online!

Photobucket

Officieel start in België de soldenperiode pas op 1 juli. Maar als je – net zoals ik – het haat om op iets te wachten, heb ik dé oplossing voor jou. Op internet vind je namelijk bijna het hele jaar door solden op verschillende webshops. Hoe leuk is dat?! 12 maanden per jaar soldenshoppen. Ook bij Spartoo vind je sinds enkele weken een geweldige sale. Ze verkopen er schoenen aan meer dan de helft van de prijs. In onderstaande collage zie je mijn favoriete -items.

Photobucket

Heb jij favorieten bij de sale op Spartoo?

Related posts:

Comments

  1. Jorinde says:

    Ik koop eigenlijk nooit schoenen online. We fijn, die sale.

  2. Ik heb die sale ook uitgepluisd zie :) Je kan mijn bestelling op m’n blog vinden.
    Die Vans stonden bij mij ook op m’n lijstje maar ik wil ze liever in een zomers kleurtje. Leuke keuzes, ik wil ook graag nog zo’n elegante sling-backs! bookmarked!
    Liesbeth (candyandtreats) onlangs geplaatst..Outfit 26/6/12 – One with nature.My Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!