Wat je nog niet over mij weet… #1

Photobucket

Omdat er altijd best positief gereageerd wordt wanneer er een meer persoonlijke post online komt, zal ik proberen om in de toekomst meer dergelijke artikels te maken. Ik ga niet komen aanzetten met een wekelijks of maandelijks artikel met foto’s van diezelfde maand, aangezien heel veel blogs dit reeds doet en ik er niet van houd om dan precies hetzelfde te doen. Daarom vandaag een probeerseltje! In de nieuwe rubriek “Wat je nog niet over mij weet…” zou ik om de x aantal weken een artikel maken waarin ik vervolgens enkele weetjes over mezelf blootgeef. Laten we gewoon gelijk de spits afbijten met dit eerste artikel.

Mijn favoriete boek

Dat ik graag lees, zal de vaste bezoekers van Modestyle vast al zijn opgevallen. Maar wat is nu mijn favoriete boek? Wel, dat is “Hou je mond!” van Sophie Kinsella. Het was de allereerste chicklit die ik ooit heb gelezen, en ik denk dat het mede hierdoor komt dat het mijn favoriete boek is. Daarnaast kan ik het verhaal ondertussen al zo goed als vanbuiten, maar elke keer lees ik het toch met een glimlach. Het is zelf al zo ver gekomen dat ik twee exemplaren heb van dit boek: een gewoon boek, maar ook de dwarsligger heb ik in mijn bezit. Heel handig voor onderweg!

Photobucket

Mijn grootste angsten

Oké… Nu wordt het toch wel persoonlijk vind ik. Ik heb twee grote angsten: de angst dat er ‘s nachts een inbreker aan m’n bed staat en de angst om een dierbare te verliezen. En met angsten, bedoel ik echt wel angsten. Ik denk dat iedereen wel iets heeft waar ie echt bang voor is, de ene heeft dat met spinnen, de andere met hoogtes. Wel dit zijn mijn twee grootste angsten.

Serieverslaafd

Ik hou van series kijken! Echt, het is een lichte verslaving geworden! Komt er in Amerika een nieuwe serie uit, dan zal ik die bijna gelijk mee beginnen kijken. Momenteel kijk ik bijvoorbeeld: Gossip Girl (voor de 2e keer), Pretty Little Liars, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, New Girl en nog enkele andere series. Ik vind het zelf gewoon heerlijk om even voor een klein uurtje te genieten van het lief en leed van anderen. Oh, en in series zoals Gossip Girl kan ik uiteraard ook ontzettend genieten van de hunks en glamour!

Zijn er speciale verzoeken wat je in de volgende “Wat je nog niet over mij weet…” graag zou willen te weten komen? Shoot!

Related posts:

Comments

 1. Julie says:

  Leuk artikel. Iedereen is wel bang om een dierbare te verliezen zeker? Hmmm, Wat is je grootste droom? Wat wil je bereiken in het leven?

  Fijne dag nog!
  Julie onlangs geplaatst..Social MediaMy Profile

 2. Esmay says:

  Wat een leuk artikel! Ik hou ook van Sophie Kinsella!
  Esmay onlangs geplaatst..COLUMN in de sportschoolMy Profile

 3. Dieke says:

  Huge Sophie Kinsella fan hierzo! Het is ook door haar dat ik in de chicklits ben gedoken, want eerst leek het mij maar een flauw genre. En ik zie graag tips voor leuke series voorbijkomen, want het lijkt alsof ik ze allemaal al gezien heb ondertussen :D

 4. beauties says:

  zwijg me van spinnen :o
  beauties onlangs geplaatst..Catrice Prime and Fine: Translucent loose powderMy Profile

 5. leuk ! ik ben ook absoluut een serie -freak ! PLL, GG, .. next up : Desperate housewives :o )
  Claudia (sparkling & Beautiful) onlangs geplaatst..Garnier Skin natural BB creamMy Profile

 6. Marjolein says:

  leuk artikel!
  Marjolein onlangs geplaatst..Volle lippen maken met nude kleuren.My Profile

 7. Diana says:

  Das leuk om zoiets te lezen! :D
  Diana onlangs geplaatst..Win: Max Factor make up setje twv €85,89My Profile

 8. Marijke says:

  Leuk artikel!! Ik ben ook een tikkeltje serie verslaafd ;-) en dan vooral Gossip Girl!! Zal blij zijn dat het terug begint :-)
  Marijke onlangs geplaatst..WIN! 7x L’Oréal Couleur Botanique SetjeMy Profile

 9. Joyce says:

  dat boek is inderdaad geweldig! leuk artikel!
  Joyce onlangs geplaatst..Beauty: MAX 3 colors eyeshadow Palette 327 Passion FlowerMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!