Winactie – 15 x Blixz Nail Foils!

Photobucket
Enkele maanden geleden ontving ik van de webshop Kanters een mail of zij samen met Modestyle een winactie konden organiseren. Door mijn studies was ik deze mail helemaal uit het oog verloren, maar wanneer ik enkele weken geleden een grote kuis in mijn mails hield botste ik opnieuw op deze vraag. Een beetje gegeneerd mailde ik of de winactie nog steeds door zou gaan, en hoera! dat wouden ze. Ik mag vandaag maar liefst 15 setjes – elk bestaande uit één design en één toolkitje – weggeven om jezelf prachtige nagels te geven die zo’n twee weken blijven zitten!
Lees snel verder hoe je een Blixz setje kan winnen!

Wat is zo’n Blixz nail foil?

Allereerst heb je een toolkit, de basis voor de “nagelstickers” aan te brengen. Deze bestaat uit een “push ‘n press stick, waarmee je enerzijds je nagelriemen mee terug kan duwen (altijd handig!) en daarnaast uit een press zijde, waarmee je de nagelstickers op je nagels kan duwen. Daarnaast zit er ook nog een cut ‘n clean nail file in om enerzijds je nagels helemaal egaal te maken, zodat de sticker goed zal plakken. En vervolgens zit er een vijl aan om, eenmaal de sticker aangebracht, de sticker mooi aan de vorm je nagels aan te passen.

Photobucket

En daarnaast heb je ook nog de nail foils zelf. Dit zijn 16 stickers – ruim voldoende dus! – die je op je nagels plakt. Op de webshop van Kanters zijn zo’n 200 verschillende designs te vinden, waaronder onder andere de overbekende gouden Blixz nail foils die door vele celebrities gedragen worden. Ik geef hieronder alvast een kleine selectie mee, maar als je meedoet met de winactie, raad ik je aan om zeker de webshop te bezoeken!

Photobucket

Hoe breng je deze Blixz Nail Foils aan?

Voorbereiding:

 • Nagels zorgvuldig manicuren: in vorm vijlen en nagelriemen naar achteren duwen
 • Nageloppervlak met zeer fijne vijl ontvetten d.w.z. zo, dat ook de glans van de nagels verwijderd is
 • Fijne stof die vrijgekomen is bij het vijlen goed verwijderen

Aanbrengen van Nail Foils:

 • Buitenste gestanste gedeelte sticker van basisblad verwijderen
 • Blixz in de best passende grootte seleecteren en verder op maat maken door te knippen
 • Blixz van de basisfolie afnemen
 • Blixz met het ronde gedeelte zo dicht mogelijk bij het nagelbed aanbrengen
 • Blixz dan vanuit midden van nagel naar de zijkanten en naar de toppen stevig aandrukken
 • Het overschot Blixz over de vingernagel trekken en aan de huid van de vingertop vastkleven, daarna met fijne vijl het teveel aan folie er voorzichtig afvijlen

Verwijderen van Blixz:

 • Blixz voorzichtig van nagel losmaken en verwijderen

Extra tip:
Door te föhnen maak je de Blixz Nail Foils flexibeler waardoor het bij sommige designs gemakkelijker is om ze aan te brengen, zeker op kunstnagels. Maar als je het op natuurlijke nagels plaatst is föhnen niet noodzakelijk bij Blixz. Een sealer (top coat) zorgt ervoor dat de stickers nog iets langer blijven zitten.

En hoe kan je zo’n setje winnen?

Zoals ik eerder liet weten, mag ik 15 setjes weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een comment weten welk design je graag zou winnen. Je vindt alle designs op deze pagina. Wanneer je bijvoorbeeld graag de gouden nail foils wil winnen, zet je “Fi. 0002″ in je comment.
 • Wanneer je een comment plaatst, bevestig je gelijk je deelname aan deze wedstrijd.
 • Vul zeker je e-mailadres in bij de comments, zodat ik je achteraf kan contacteren wanneer je hebt gewonnen.
 • Je kan een extra kans verdienen door reclame te maken voor deze wedstrijd. Je kan bijvoorbeeld op twitter dit bericht plaatsen: “RT & WIN één van de 15 Blixz nail foils setjes op @modestyleBE! Meedoen is simpel, lees de voorwaarden hier >>>> http://bit.ly/m4tEYO”. Je kan ook reclame maken op je site of op facebook,… Laat dit dan even weten in je comment.

De winactie is open tot maandag 4 juli 2011. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. De winactie is alleen geldig voor België. Deelnemers van winactiefora e.d. worden gediskwalificeerd. De winacties op Modestyle zijn namelijk bedoeld om de trouwe bezoekers eens in de bloemetjes te zetten.

Wil je deze winactie niet afwachten en alvast je eigen setje kopen? Dat kan! Wanneer je een bestelling plaatst op Kanters en je toont aan dat je de webshop / winkel hebt leren kennen via Modestyle.be (via link naar dit artikel, printscreen) dan krijg je de Blixz toolkit of een Blixz design aan 5,00 EUR, verzendkosten inbegrepen. Deze actie geldt tevens ook wanneer je een aankoop doet in de winkel zelf.

Veel succes!

—————————————————————————————————————————————-

Kanters “Haar-en Nagelstyling”
Heikant, 21
3930 Achel
info@kanters.be
www.kanters.be

Related posts:

Comments

 1. Daniëlle says:

  Wat leuk, ik doe mee! Heb nog nooit zoiets geprobeerd! Over die van Essence zijn mensen niet zo tevreden dus die heb ik nooit gekocht! Ben benieuwd naar deze! Ik zou graag de ‘Fi. 0166′ willen winnen!

  Ik heb ook voor je getweet: http://twitter.com/#!/DanielleEnzo/status/83127741645463552

 2. Elinedroomt says:

  Leuk, ik doe mee :)
  Woow, zoveel keuze!! Ik ga voor print Fi 0021
  En heb je actie getweet (@Elinedroomt)

 3. Elien says:

  Die zijn zo’n mooie nagels!!!
  ik zou het wel eens wilen uitproberen!
  ik doe mee voor de “Fi. 0086″

  ik heb ook getweet (:
  mijn twitter: http://twitter.com/#!/2Elien

  X

 4. Falke says:

  Na een kijkje op die site en bij het zien van al die mooie dessins doe ik zeker mee!!!
  Wel moeilijk om te kiezen maar geef mij maar de Fi. 0101 als ik win :-)

 5. Julie says:

  Oh zo super!!! Wil dat al heel lang eens uittesten! En twee weken zou ideaal zijn om mijn vakantie te overbruggen! Dan moet ik geen nagellak mee sleuren en kan ze dus ook niet uitlopen! :)

  Het ontwerp f0063 vind ik wel leuk. Heb er nog leuke gezien maar wil het eerst eens uittesten voor ik er bestel.

  En ik heb ook getwitterd voor je:

  http://twitter.com/#!/Touch_Of_Makeup/status/83137819421315072

 6. Lien says:

  Dat wil ik héél graag eens uitproberen! Eens even geen gedoe met nagellak; handig voor op vakantie! En ziet er lekker zomers uit!

  Ik wil héél graag desing Fi. 0115 eens proberen.

  Groetjes,

  Lien

  (Twitter: http://twitter.com/#!/liendinstance/status/83141670341836800)

 7. Nathalie says:

  Oooh, handig én leuk! En zoveel keuze!
  Net nu ik, na jarenlang op mijn nagels gebeten te hebben, al een tweetal maanden gestopt ben met mijn nagels aan flarden te bijten moet ik dit echt wel eens uittesten! :) Dus zo’n steje winnen zou fantastisch zijn! :)

  Design nr. Fi. 0119 in mijn brievenbus vinden zou echt wel geweldig zijn! ;)

  Ik heb een tweet geplaatst op Twitter, deze vind je hier: https://twitter.com/Natje_9999/status/83156015696195584
  En ik heb deze geweldige giveaway ook effe gedeeld op Facebook, deze vind je hier: http://www.facebook.com/Natje9999/posts/220422257990742

  Voila, ik duim alvast! :)

  Liefs,
  Nathalie
  barbiepoppeke9999@hotmail.com

 8. Daphne says:

  Heeei! <3
  Ik hoop dat dit ook voor nederlanders geld want o wat is dit een leuke winactie!!! :D
  Ik hou echt van je site!!
  Ik zou echt heel graag nummer Fi. 0175 willen winnen!
  En ik heb het ook doorgetweet en dat staat bij @daffieeeeeee !

  nu ga ik echt heeel hard duimen!!

  Liefs,
  xxx Daphne

 9. sjoukje says:

  Vet leuke winactie! Ik heb op facebook een linkje geplaatst :)
  ik zou graag Fi. 0072 willen die is zo vet!
  veel lief,
  Sjoukje

 10. Jessica says:

  Lijkt me leuk om eens een keertje te proberen;
  want ik heb al vaker negatieve reacties gelezen over de Essence-variant hiervan.
  Dus ik ben wel benieuwd.

  Qua design twijfelde ik eerst tussen: Fi. 0112 en Fi. 0126

  Maar ik vind Fi.0112 toch het mooist; met dat pauwenprintje.

  http://twitter.com/#!/LaGrenouilleJes/status/83184779180244993

 11. Jessica Damen says:

  Heel leuk, ik doe zeker mee! Ik ga voor Fi. 0009, die zien er echt gaaf uit, helemaal mijn ding!

  Liefs Jessica

 12. Ik doe graag mee en ga voor dit printje: Fi. 0072
  Ik maak ook even reclame op mn Twitter ;)

  Liefs,
  Natalie

 13. Liesbeth says:

  Hee Lien!
  Alvast ‘n superleuke wedstrijd!
  Bij deze alvast mijn tweet:
  http://twitter.com/#!/Liesbeth_Vo/status/83226623394066432
  Ik kan niet kiezen tussen:
  Fi. 0126 of Fi. 0044
  Dus als ik win, is de keuze aan jou!
  Veel liefs,

  Liesbeth

 14. Michelle says:

  OOh, echt leuk :D
  Ik doe mee voor Fi. 0021
  Groetjes!
  x

 15. Melissa says:

  Oohh ik ben hier wel heel erg benieuwd naar!
  Mij lijkt deze heel erg mooi: Fi. 0031
  Ik ‘durf’ het nog niet te kopen omdat ik er nog niet echt goede verhalen over heb gehoord.. dus dit is een superkans!

  Liefs,
  melissa

 16. Chloe says:

  Ik was vroeger een nagelbijter, maar ben er in geslaagd dit af te leren, nu verzorg ik ze goed en hou ik ervan om ze te versieren! Dit lijkt me wel iets leuks om uit te proberen.
  Fi. 0042 is mijn favoriet!

  Groetjes, Chloé

 17. Lieke says:

  Fi. 0081 is zeker mijn favoriet.

  Ik heb die van essence wel eens geprobeerd maar die zijn vreselijk, deze lijken me veel handiger!

 18. silke says:

  FI. 0067 vind ik wel leuk. Het zou helemaal bij mij passen. Ik ben de grootste nagelfreak van de school…

 19. Lauren says:

  Ik zou graag Fi.0010 winnen :) Ik bevestig hierbij mijn deelname en ik heb geretweeted :) Mijn naam op twitter is LaurenGlitterss.

 20. Marijke says:

  Heel leuke wedstrijd :)
  Ik zal m’n nageltjes dan wel weer ff moeten laten groeien. Neem maar Fi.0041 voor mij indien ik win.
  en ook nog een retweet via mv_met_talent

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!