WOMANeSPACE: D’Orleac Professional lipstick.

Photobucket

Het aanbod aan Belgische webshops blijft groeien en dat kan ik alleen maar toejuichen! De kans op invoerrechten betalen is nihil en de bestellingen die je plaatst worden redelijk snel bij je geleverd. Zo bestaat sinds een tijdje ook de webshop genaamd WOMANeSPACE. Deze webshop verkoopt make-up van o.a. D’Orleac en ProNails, maar daarnaast ook andere verzorgingsproducten zoals parfums, haar-, lichaams- en gelaatsverzorging. Ook is er een mooi aanbod aan juwelen en decoratie verkrijgbaar. Voor elke moderne vrouw is er dus wat wils.

Van deze webshop mocht ik twee producten van het Spaanse merk D’orleac uittesten. Verder in dit artikel vind je reeds de review over de lipstick (kleur nr. 9), later komt ook de review over het matterend poeder online. So stay tuned!

Als ik “D’orleac” intyp in google kom ik meteen op de site van dit merk terecht. Met mijn basis Spaans (heb ooit twee jaar Spaans gevolgd) kan ik me wel wat wegwijs maken op de site (de site is ook te lezen in het Engels hoor) en ik merk dat dit een heel uitgebreid merk is. Je kan het een beetje vergelijken met onze drogistrijmerken.

D’Orleac is een merk van make-up producten dat voorheen enkel aan professionele visagisten verkocht werd. Dit Spaanse merk wordt nu ook op de Belgische markt losgelaten. Het professionele label verzekert je van absolute kwaliteit.

Maar bon, wat is de kwaliteit van dit merk? En specifiek in dit geval van de lipstick? Lees snel verder!

Wat belooft deze lippenstift?

• houdt lang.
• verzorgt de lippen.
• droogt niet uit en maakt de lippen zacht.
• zorgt voor een optimaal comfort.

Photobucket

* Verpakking? Doordat de lipstick in een doosje zit, krijg je meteen een ietwat meer luxegevoel. A lipstick in a box zorgt altijd voor dat extra tikkeltje spanning. Omdat het een Spaans merk is, staat de uitleg er wel deels in het Spaans op, maar dat vind ik persoonlijk wel leuk. De verpakking van de lipstick zelf vind ik een twijfelgeval. Deels door de gouden dop, dit vind ik wat oubollig staan. Een volledig zwarte verpakking staat altijd meer classy. Anderzijds, hoeveel zwarte verpakkingen bestaan er nu al? In m’n stash zie ik dankzij de gouden dop meteen welke lipstick van D’orleac is. *Ja, I always look on the bright side of life…* (7/10)

Photobucket

* Kleur?/geur? De geur van deze lipstick doet me wederom denken aan de GOSH Soft ‘n Shine lip balms en de RITUALS lipstick die ik eerder reviewde. Persoonlijk hou ik wel van deze koekjes-achtige geur. Vervolgens toch wel één van de belangrijkste punten van een lipstick, de kleur. De lipstick belooft een mooie roze kleur met little sparkles te hebben en dat heeft ie. Het is een schattig roze kleurtje dat niet in your face is door de middelmatige dekking. De kleuren van de lipsticks worden aangeduid via nummers, dit is nummer 9.(8,5/10)

* Substantie? Zoals ik net zei, is de dekking van de lipstick middelmatig, maar toch aanwezig. Hij smeert ook lekker uit en blijft redelijk lang zitten. Een drink- of eetbeurt overleeft ie niet helemaal en hij laat ook sporen na op je glas. De lipstick droogt mijn lippen tevens niet uit. (7,5/10)

Photobucket

* Eindconclusie? Ik vind dit zeker een leuke lipstick die ik graag opdoe overdag tijdens deze mooie zomerdagen. Dan hou ik namelijk van een vrolijke lipstick die niet té fel aanwezig is en hiervoor is deze lipstick meer dan geschikt. (15/20)

* To buy or not to buy? Ikzelf vind de lipstick zeker geen afrader, integendeel! Als lipstickjunkie kan een lipstick van D’orleac niet ontbreken in je stash.

* Punten op tien?

Photobucket

De producten van D’orleac zijn makkelijk verkrijgbaar via de webshop WOMANeSPACE. De lipstick is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost € 11,00. Voor meer info kijk op eerder genoemende webshop.

Related posts:

Comments

 1. Amber says:

  Wat een mooie lipstick!:D

 2. Eline says:

  mooie kleur zeg!

 3. Selina says:

  Oeh,.. echt een hele mooie kleur!

 4. Eva! says:

  mooi kleurtje!

Trackbacks

 1. [...] gebruikt, maar dat dankzij de webshop WOMANeSPACE nu ook aan particulieren verkocht kan worden. In dit artikel reviewde ik voor jou reeds een lipstick van D’orleac, vandaag is het matterende poeder aan de [...]

 2. [...] 23 jul Nog twee nieuwe producten van D’Orleac werden aan de kritische blik van een ervaren beautyblogster onderworpen. Op Modestyle kan je reviews lezen over het mattifiërende poeder en de lippenstift. [...]

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!