Zwarte pumps: to buy or not to buy?

Photobucket

Ik moet iets bekennen… Ik heb op dit ogenblik zoveel zomerschoenen dat ik eigenlijk de tel ben kwijt geraakt. Maar binnen een maand heb ik een communiefeest en ik zou graag nieuwe schoenen hebben voor dan. Ik heb al bruine ballerina’s gekocht enkele weken geleden, maar voor een feest hou ik persoonlijk toch meer van een pump. Ik zag op Spartoo deze zwarte pumps van het merk Blink. En ik dacht… Zwarte pumps zijn toch op heel veel te dragen? Maar zwart is wel ook weer niet echt een zomerse kleur. Dus nu zit ik in een dilemma: zou jij deze schoenen kopen? Of toch maar niet?

Related posts:

Comments

 1. Esmay says:

  Zwarte pumps zijn altijd goed. Zomer of niet.
  Esmay onlangs geplaatst..diary : week 14My Profile

 2. Elien says:

  Kopen! Zwarte pumps zijn een basisstuk in je garderobe, daar kan je echt niet zonder. En zwart is altijd goed :)
  Elien onlangs geplaatst..How to: de laatste restjes That Gal primer gebruikenMy Profile

 3. Natalia says:

  Ik ben zelf een schoenverslaafde (afgelopen week 3 paar gekocht…) dus ik zeg: kopen! De prijs valt ook zeer goed mee en zwart is idd met alles te combineren :)

 4. Lauren says:

  To buy :-) Ik ga binnenkort ook zwarte pumps dragen op een communiefeest. Zwart gaat altijd vind ik :-)

 5. Nathalie says:

  Ik vind zwarte pumps altijd ideaal lijken tot ik ze dan aanheb… Want, het doet je voeten/benen ook bleker lijken EN ze vallen behoorlijk op omdat ze zwart zijn. Meestal bedenk ik me dan en doe ik toch maar mijn nude-beige kleurige pumps aan die ook overal onder passen :D
  Vorige week kocht ik ook donkergrijze pumps van Esprit en die vind ik ook ideaal.
  –> http://www.esprit.be/index_bn.htm?LKZ=BE&camp=BE_IC_GG_SB_40_001 (ook niet zo hoog, fijn voor mijn 1m75, zo kan ik er ook gewoon op gaan werken en winkelen).

 6. beauties says:

  ik zou ze kopen :)
  beauties onlangs geplaatst..My Birthday PresentsMy Profile

 7. Maaike says:

  Het is een communie in mei: dus ik zou voor iets kleurrijkers gaan. Zwarte pumps ( en zeker als ze in een soort stof gemaakt zijn) stralen winter/nieuwjaar/kerst uit. De mensen gaan denken dat het oude schoenen zijn die je draagt.
  Maaike onlangs geplaatst..Dé nieuwe nageltrends 2012 #1My Profile

 8. Bellachique says:

  Ik zou ze kopen, ben toevallig zelf op zoek naar de perfecte goedzittende zwarte pumps, het is eigenlijk een must-have voor je garderobe!
  Bellachique onlangs geplaatst..Mac Extra Dimension Eye Shadow in Modern PewterMy Profile

 9. Inge says:

  Misschien wel een must-have, maar als je al veel schoenen hebt, zit er dan nergens een zwarte pump bij?
  Ik zou gaan voor een kleurtje ipv gewoon zwart…
  Inge onlangs geplaatst..De gashaard is in aantocht!My Profile

 10. deijsprinses says:

  Zou je ze niet eerst moeten passen?
  deijsprinses onlangs geplaatst..Liefde isMy Profile

Speak Your Mind

*

Toon ons je laatste post!